Ο ξένος τύπος για την έλευση του Στέφενς

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Χουμπ Στέφενς, δε περνά απαραιτήρητη από τον Ευρωπαϊκό Τύπο. Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα των μεγαλύτερων εφημερίδων και ειδησεογραφικών ιστοσελίδων.

L'equipe: ΠΑΟΚ: "Ο Στέφενς στον πάγκο"

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει: "Όντας ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από τη Σάλκε, ο Χούμπ Στέφενς προσχώρησε στον ΠΑΟΚ.

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα που θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Kicker.de: "Ο Στέφενς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ"

Η γερμανική ιστοσελίδα τονίζει: "έξι μήνες μετά το τέλος της δεύτερης θητείας του στη Σάλκε ο Χουμ Στέφενς βρήκε νέο εργοδότη". Ακόμη σημειώνει ότι πριν δέκα μέρες είχε γίνει ραντεβού στο Ντίσελντορφ μεταξύ του Ολλανδού τεχνικού και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ προσθέτει ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η αύξηση του μπάτζετ από πλευράς Σαββίδη τις τελευταίες μέρες.

Goal.com: "Ο Στέφενς συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ"

Η γερμανική έκδοση της γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας αναφέρεται στη συνεργασία του Ολλανδού με τον ΠΑΟΚ. Φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Ζήση Βρύζα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και η θητεία του στις ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

Ad.nl: "Ο Στέφενς θα εργαστεί στον ΠΑΟΚ"

Η ολλανδική ιστοσελίδα στέκεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις του Βρύζα και στην παρουσίαση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, καθώς και στο γεγονός ότι διαδέχεται το Δώνη.

Przegladsportowy.pl: "Ο Στεφενς δεν πάει στην Εθνική Πολωνίας"

H πολωνική ιστοσελίδα αναφέρεται στη συμφωνία ΠΑΟΚ-Στέφενς, σημειώνοντας, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροψφορίες όπως τονίζει, ότι θα εισπράξει 1,2 εκ. ευρώ.

Mondopallone.it: "ΠΑΟΚ Τα πρώτα λόγια του Χουμπ Στέφενς"

Η ιταλική ιστοσελίδα εκτός από τη συμφωνία και τις δηλώσεις Βρύζα, φιλοξενεί και την τοποθέτηση του Ολλανδού τεχνικού στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα