Ο ξαφνικός θάνατος του Davy Jones και η τύχη του θρυλικού αμαξιού των Monkees

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Monkees έφυγε χθες το βράδυ σε ηλικία 66 χρόνων από ανακοπή καρδιάς, ενώ κοιμόταν στο σπίτι του, στην Φλόριντα.

Ο τραγουδιστής άφησε πίσω τέσσερις κόρες από τους γάμους του με την Linda Haines και την Annita Pollinger. Από τον πρόσφατο του γάμο το 2009 με την 33χρονη Jessica Pacheo δεν απέκτησε παιδιά.

Το συγκρότημα των Monkees ιδρύθηκε το 1966 και μαζί με τον Jones, ήταν ο Micky, οι Peter & Michael Nesmith, οι οποίοι πέρσι ξανασυναντήθηκαν, χωρίς όμως τον τραγουδιστή για σειρά συναυλιών.

Πολλές ήταν οι επιτυχίες

τους ανάμεσα σε αυτές και το αξέχαστο “I’m a Believer” . Μετά την αναγγελία του θανάτου του, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ακύρωσαν τις συναυλίες τους.

Τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι πολλά από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του συγκροτήματος. Χαρακτηριστικά αυτά της Eva Longoria: «Η καρδιά μου είναι θλιμμένη», και της Melissa Gilbert: «Ο Davy Jones και οι Monkees ήταν ένα μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας και το έχασα».

Από τότε που έγινε γνωστός ο θάνατος του τραγουδιστή, πολλοί οπαδοί του συγκροτήματος αναρωτιούνται τι απέγινε το θρυλικό αμάξι των Monkees.

Για εσάς που είσαστε κάτω από 55, το αυτοκίνητο είναι μία πειραγμένη Pontiac GTO, που έγινε διάσημο το 1966 από το show των Monkees στην τηλεόραση.

Το αυτοκίνητο πουλήθηκε σε δημοπρασία το 2008 στην τιμή των $ 500.000 στον Mel Gutherie, που είναι θερμός θαυμαστής του συγκροτήματος που συναγωνιζόταν επάξια τους Beetles.

Το αυτοκίνητο αυτό έχει ιδιόχειρη αφιέρωση από τον ίδιο τον Davy Jones, είναι ηλικίας 40 χρόνων και έχει κάνει μόνο 8.000 μίλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα