Ο Θεοδωράκης πουλάει το «Αλάτσι» για 1 εκ. ευρώ

Φαίνεται πως θέλει να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο «Ποτάμι», ο επικεφαλής του και γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, οπότε σκέφτηκε πως θα πρέπει να πουλήσει την επιχείρηση, που διατηρεί στην περιοχή των Ιλισίων, απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον, το κρητικό εστιατόριο «Αλάτσι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretalive ο Σταύρος Θοεδωράκης προτίθεται να πουλήσει το εστιατόριό του, έτσι ώστε να μην βρει κανείς το πάτημα και να του κάνει σύσταση περί ασυμβίβαστου.

Ο Θεοδωράκης

και η σύζυγός του, η οποία είναι υπεύθυνη στο εστιατόριο, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στην επιχείρηση και ζητάνε 1 εκατομμύριο ευρώ για να περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη.

Το εστιατόριο άνοιξε το 2005 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε στέκι καλλιτεχνών, πολιτικών και όχι μόνο. Αυτή η επιχείρηση ήταν το όνειρο του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος ήθελε να κάνει γνωστά τα τοπικά προϊόντα της Κρήτης και στην Αθήνα.

The post Ο Θεοδωράκης πουλάει το «Αλάτσι» για 1 εκ. ευρώ appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα