Ο Σαλπιγγίδης κάπτεν της γαλανόλευκης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τους νέους αρχηγούς της Εθνικής ομάδας εξέλεξαν χθες οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Στη σχετική ψηφοφορία πρώτος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος πλέον παραλαμβάνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Γιώργο Καραγκούνη. Δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, τρίτος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και 4ος ο Γιώργος Σαμαράς.

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα

συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με τη Ρουμανία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο άδειο από θεατές (λόγω τιμωρίας) γήπεδο Καραϊσκάκη. Αυτή θα είναι η πρώτη υποχρέωση της ελληνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως γυμνάστηκε κανονικά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας, επειδή ήταν στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ.

Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του, το «dolce-sport.ro», ο Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Ρατς αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής: «Μίλησα με τον Σαλπιγγίδη. Ο ίδιος και οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς είναι σίγουροι και πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουν. Θα έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα, αλλά ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να μη βρεθούμε σε μειονεκτική θέση».

Το άρθρο Ο Σαλπιγγίδης κάπτεν της γαλανόλευκης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα