Συνέλαβαν τον “πιστολέρο” της Πάτρας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά από αρκετές ημέρες «έπεσε» στα χέρια της αστυνομίας ο 29χρονος «πιστολέρο» της Πάτρας που παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στα κυκλώματα της «νύχτας» και αναζητείτο για την συμμετοχή του σε επεισόδια με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας το

τελευταίο 15νθήμερο.

Ειδικότερα, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και της υποδιεύθυνσης Ασφάλεια, εντόπισαν τα ξημερώματα τον νεαρό, στα «Εργατικά» της Πάτρας και τον συνέλαβαν, μαζί με μία 22χρονη που βρισκόταν μαζί του στο σπίτι, στο οποίο έκανε έφοδο η αστυνομία.Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης βάρους 4 περίπου γραμμαρίων κι ένα πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων.

Σε βάρος του 29χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού, σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται ως κατηγορούμενος επίσης για υπόθαλψη. Υπενθυμίζουμε πως ο 29χρονος, είναι ο δράστης του παραλίγο αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς στην ΒΙ.ΠΕ που κατεγράφη στις 25 Αυγούστου.

Τότε ο δράστης μαζί με δυο ακόμα άτομα έναν 28χρονο – έχει ήδη συλληφθεί και μια 25χρονη που αναζητείται, μετέβησαν με αυτοκίνητο στην επιχείρηση 36χρονου, στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, όπου ο 29χρονος, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον του, χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Λίγες ώρες νωρίτερα δηλαδή το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου, οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί σε κατάστημα μπαρ, στο Άστρος Κυνουρίας, όπου απείλησαν και εξύβρισαν 21χρονη και κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν μέσα στο κατάστημα, χωρίς να τραυματίσουν κανέναν, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης 26 του μήνα, όπως αναφέρουν πηγές σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό στο Φράγμα Πείρου – Παραπείρου.

Η δράση του 29χρονου άνδρα συνεχίστηκε με ένα ακόμα περιστατικό πυροβολισμού αυτή την φορά στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων στις 27 Αυγούστου.

Τότε ο αδίστακτος «πιστολέρο» που εκινείτο στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, συναντήθηκε τυχαία με παλιό… φίλο του και γνώριμο της Αστυνομίας και πυροβόλησε προς αυτόν, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς, πολύ περισσότερο κάποιος πολίτης που μπορεί τυχαία να βρισκόταν στο σημείο.

Σε βάρος του συλληφθέντα, του 28χρονου συνεργού του και της 25χρονη, έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας, οπλοχρησία, απειλής και εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση.

Το άρθρο Συνέλαβαν τον “πιστολέρο” της Πάτρας εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα