Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Έρικ Γκριν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Μια πολύ σημαντική προσθήκη έκανε στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, ο οποίoς «έκλεισε» τον Έρικ Γκριν με 800.000 δολάρια, παίρνοντας τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Γαλατασαράι και αρκετών ακόμη ευρωπαϊκών ομάδων που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη είχαν αίσιο τέλος και αυτός δέχθηκε την τελική προσφορά

των ερυθρολεύκων που είναι 800.000 δολάρια, τονίζοντας του πως δεν πρόκειται να ανέβουν περισσότερο φτάνοντας τα χρήματα της Γαλατασαράι που φέρεται να του έδινε περί τα 1 εκατ. ευρώ. Και άλλες ομάδες του έδιναν υψηλότερα ποσά, αλλά αυτός προτίμησε τον Ολυμπιακό και εδώ είναι η επιτυχία της συμφωνίας που πιστώνεται στη διοίκηση των Πειραιωτών, οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν τον Γκριν πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που του ταιριάζει για τη συνέχεια και την εξέλιξη της καριέρας του, ενώ και ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε στην πράξη πως δεν ήταν ξεκάθαρη προτεραιότητα του τα χρήματα.

Ο Έρικ Γκριν έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό φορώντας την φανέλα της Σιένα και έχοντας συμπαίκτη τον Οθέλο Χάντερ. Αυτό συνέβη την σεζόν 2013-2014 και συγκεκριμένα, την 12η Δεκεμβρίου του 2013, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ματς στο οποίο οι Πειραιώτες επικράτησαν με 78-73 (κεκλεισμένων των θυρών) και στο οποίο ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 28 πόντους, μετρώντας 8/15 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 3/4 βολές, σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Το άρθρο Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Έρικ Γκριν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα