Ο Ν. Βούτσης «πυροδότησε» νέα κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Οι δηλώσεις του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση στο Βήμα FM για ενδεχόμενη στάση πληρωμών προκάλεσαν νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο κ. Βούτσης, σε δηλώσεις του στον Βήμα FM, είπε: «Υπάρχει ένα διάστημα μηνών που πέρσι το είχαμε υπολογίσει σε 5-6 μήνες με κόστος 4,2 δισ., όπου η χώρα, εάν δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις της, καθώς θα διαρκεί η αναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων, θα μπορεί σ΄ αυτούς

τους μήνες τουλάχιστον με τους πόρους και την παραγωγή που υπάρχει να μείνει στα πόδια της. Εάν χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα, θα δούμε με το λαό τι θα κάνουμε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να σταματήσουν να λειτουργούν τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα σώματα ασφαλείας, οι Ένοπλες Δυνάμεις και να μην πληρωθούν συντάξεις και μισθοί. Να είναι σίγουρος ο κ. Τσίπρας και η παρέα του πως δεν θα του επιτρέψουμε να τινάξει στον αέρα όσα χτίστηκαν μέχρι τώρα, με τις θυσίες του ελληνικού λαού», ήταν η άμεση αντίδραση της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα