Δήμος Διονύσου: 1ο μουσικό φεστιβάλ με θέμα το Περιβάλλον

Το μουσικό ντουέτο Στέφανος Σουλτς και Ζέτα Φλούδα, (τραγούδι – πιάνο) και το συγκρότημα «ΕFFECT», τραγούδι “Beggars & Alone in the dark” (Παίζουν και τραγουδούν οι Βασίλης Βαλατσός, Ζαφείρης Δεληκωνσταντής, Άννα – Μαρία Βουγιουκλή), ήταν κατά σειρά, οι νικητές του 1ου μουσικού νεανικού φεστιβάλ του Δήμου Διονύσου, με θέμα το περιβάλλον, που διοργανώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 30 Ιουνίου το βράδυ, στον χώρο του παλαιού σταθμού τρένου στη Δ.Ε. Διονύσου.

Τα δύο συγκροτήματα που πρώτευσαν στον μουσικό

διαγωνισμό για το περιβάλλον, θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του “Greco festival” που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής στις αρχές Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή αρκετών Δήμων απ’ όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Ξεχωριστές ήταν και οι 14 συμμετοχές νεανικών συγκροτημάτων ή ατομικές παρουσίες, που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ, σε μία βραδιά πραγματικά μοναδική και γεμάτη ζωντάνια.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, σημείωσε: «Σας καλωσορίζουμε στο 1ο μουσικό φεστιβάλ νεολαίας του Δήμου Διονύσου με θέμα το Περιβάλλον. Η προσπάθεια ευαισθητοποίησης σε θέματα περιβάλλοντος, που πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με τη διοργάνωση του 1ου Πράσινου Μουσικού Νεανικού Διαγωνισμού GRECO FESTIVAL, είναι ιδιαίτερα σημαντική και την στηρίζουμε ως Δήμος. Οι νέοι του Δήμου μας με την σημερινή τους συμμετοχή, αποδεικνύουν ότι η νέα γενιά είναι παρούσα και μέσα από τις δημιουργίες, τις εμπνεύσεις και το ταλέντο της, στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Μήνυμα για το Περιβάλλον, για τον Πολιτισμό, για το μέλλον του Δήμου Διονύσου».

Η αυλαία της διοργάνωσης άνοιξε με τον ύμνο του Greco festival από τον Αντώνη Γάκη περιφερειακό σύμβουλο και τον Θοδωρή Αργυριάδη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κυριάκος Κοντάκης για την προσφορά του στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Την παρουσίαση του 1ου Νεανικού Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Διονύσου έκανε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.

Πηγή: greenweek.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα