Ο Μουλόπουλος γράφει για τον Τατσόπουλο-Πως απαντά ο βουλευτής

Καυστικό άρθρο που βάζει στο στόχο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου δημοσίευσε ο πρόεδρος και αρθρογράφος της Αυγής, Βασίλης Μουλόπουλος. Ο πρώην βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί έντονο σατιρικό χαρακτήρα.

«Συντρόφισσες και σύντροφοι, ακόμη και αν δεν υπήρχε ο Π. Τατσόπουλος, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Στις δύσκολες ώρες που ζούμε χρειάζεται και κάποιος με πηγαία αίσθηση της σάτιρας για να «κάνει το χειλάκι

μας να σκάσει»», γράφει ο κ. Μουλόπουλος ( στέλεχος στον τομέα ενημέρωσης ) και συνεχίζει: «Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο. Ήγγικεν η ώρα να αναγνωρίσουμε τα χαρίσματα του Ανδρός, να τον στηρίξουμε να αντιμετωπίσει της αήθεις επιθέσεις που δέχεται και να αναφωνήσουμε: «Είμαστε όλοι Τατσόπουλοι»».

Ακόμα αναφέρει: «Διαφωνώ με τις κριτικές εναντίον του Π. Τατσόπουλου για τις τοποθετήσεις του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Λαφαζάνη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου. Τη σάτιρα. Και υποψιάζομαι ότι όλοι αυτοί που του την πέφτουν υποκινούνται από το ποταπό αίσθημα του φθόνου απέναντι σε έναν Άνδρα και σε έναν Πολιτικό (παρακαλώ τη διόρθωση, με Α και Π κεφαλαία), που κατά δήλωσή του έχει «γαμήσει τη μισή Αθήνα».»

Το άρθρο καταλήγει με επίσης ειρωνικό σχόλιο ως εξής: « ΥΓ.: Προειδοποίηση προς σοβαροφανείς μαρξιστές, λενινιστές, τροτσκιστές, σοσιαλιστές, φεμινιστές υπεύθυνους κεντροαριστερούς κ.λπ.: το κείμενο είναι σατιρικό και σας απαγορεύω να με στοχοποιήσετε. Αλλιώς θα βάλω το Mega να σας καταγγείλει!»

Η απάντηση Τατσόπουλου

Απάντηση μέσω Facebook έδωσε στον πρόεδρο της Αυγής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος.

"O γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων", έγραψε σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα