Ο κόσμος του Free Running, στρέφει το βλέμμα του στην πανέμορφη Σαντορίνη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σήμερα στις 16:00, ο κόσμος του Free Running, στρέφει στο βλέμμα του στην πανέμορφη Σαντορίνη, εκεί όπου διεξάγεται το «Red Bull Art Of Motion».

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 18 αθλητές. Οι 6 καλύτεροι από τον περσινό τελικό, προκρίνονται αυτόματα στον αγώνα της επόμενης χρονιάς, ενώ οι υπόλοιποι στέλνουν online

το βίντεό τους στην κριτική επιτροπή και αυτή επιλέγει τους καλύτερους εξ’αυτών.

Αξίζει να αναφερθεί, πως φέτος εκδήλωσαν ενδιαφέρον περίπου 150 αθλητές.

Οι Έλληνες, θα υποστηρίζουν τον Δημήτρη Κυρσανίδη, παγκόσμιο πρωταθλητή για δύο διαδοχικές χρονιές (2014 & 2015).

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 5 μέλη και έναν επικεφαλής. Ως έμπειροι εκπρόσωποι του αθλήματος, αξιολογούν τους αθλητές βάσει των παρακάτω κριτηρίων:

Δημιουργικότητα: πόσο ευφάνταστο είναι το run αναφορικά με τα tricks την παρουσίαση και την εκμετάλλευση του χώρου.Τεχνική δυσκολία: το βαθμό δυσκολίας των tricks που επιλέγονται στο run.Εκτέλεση: οι λεπτομέρειες που κάνουν ένα trick τέλειο, όπως η στάση του σώματος, η προσγείωση κλπ.Ροή: η συνέχεια του run και η αποφυγή σταματημάτων από το ένα trick στο επόμενο.Συνολική Εμφάνιση: ο τρόπος που συνδυάζονται όλα τα παραπάνω.

Το άρθρο Ο κόσμος του Free Running, στρέφει το βλέμμα του στην πανέμορφη Σαντορίνη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα