Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξαπολύει «επίθεση» προς κάθε κατεύθυνση!

Στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» μίλησε ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που αυτόν τον καιρό απέχει από την τηλεόραση. Και από ό, τι φαίνεται δεν βλέπει με «καλό μάτι» αυτούς που δουλεύουν σε αυτή.

Όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο,πως βλέπει τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

«Έχω να μιλήσω με πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση. Όταν εσύ επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με κάποιους και βλέπεις ότι δεν υπάρχει αντίκρισμα, δεν μπορείς να πιέζεις. Θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι με τον Αρναούτολου, αλλά οι

υποχρεώσεις του είναι να γυρνά με ένα σακίδιο όλη την Ελλάδα. Ο Γρηγόρης κάνει παρέα με τον Λάτσιο και τον Κανάκη εμένα δεν με λένε έτσι!», τόνισε σκωπτικά ο Κωνσταντίνος

Όσο για την σύγκριση Λιάγκα-Αρναούτογλου, είπε: «Μου αρέσει ο Γιώργος είναι πολύ χαλαρός. Κανένα μέτρο σύγκρισης δεν υπάρχει ανάμεσα στον Αρναουτογλου και τον Λιάγκα. Χαλαρός ο Λιάγκας, τσίτα ο Αρναούτογλου!».

Όσο για τους υπόλοιπους παρουσιαστές, Γιώργο Λιανό, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Παναγιώτη Χατζηδάκη, δεν απέφυγε τις «μπηχτές».

«Εγώ ξέρω για ποιο λόγο βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι στο γυαλί και από που υποστηρίζονται. Εγώ τους εύχομαι να κάνουν αυτή τη μικρή ή μεγάλη πορεία που έκανα εγώ», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα