Ο γερμανικός Τύπος εκθειάζει την Ιβάνκα: Έλαμψε το Βερολίνο με την παρουσία της (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν και αρχικά ο γερμανικός Τύπος την αντιμετώπιζε με δυσπιστία, τώρα έπεσε θύμα της γοητείας της.

Η Ιβάνκα είναι όμορφη, μορφωμένη και γνωρίζει πώς στέκεται μία κυρία. Αν κα΄τι την ακολουθεί, είναι το επίθετο του «κακού» πατέρα της, προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη χθεσινή της εμφάνιση στη Σύνοδο Κορυφής των 20 ισχυρότερων κυρίων του κόσμου, «Women20», η Ιβάνκα εντυπωσίασε τόσο το Βερολίνο

όσο και την σιδηρά κυρία της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Αν και δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες την ώρα που προσπάθησε να πείσει πως ο πατέρας της δεν είναι μισογύνης, η γλυκύτητα της μπόρεσε να καπελώσει κάθε αρνητικό στοιχείο των λεγόμενων της και η εντύπωση που έμεινε ήταν καταπληκτική.

Εκτός από τα φορέματα που επέλεξε για τη Σύνοδο Κορυφής και το δείπνο στη Deutsche Bank, τα πανάκριβα κοσμήματά της κέντρισαν το ενδιαφέρον του γερμανικού Τύπου.

Το ντεμπούτο της Ιβάνκα στην Ευρώπη ως συμβούλου του Τραμπ ήταν μία καλή αρχή για την κυβέρνηση της Ουάσινγκτον, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Έξυπνη, κομψή και ευγενής, η Ιβάνκα ήταν ό,τι καλύτερο για τον Τραμπ».

«Η Ιβάνκα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της στη διεθνή σκηνή στο Βερολίνο», σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα.

«Ήταν ετοιμόλογη και ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για τη στάση του πατέρα της απέναντι στο γυναικείο φύλο.

Η Ιβάνκα δήλωσε πως είναι περήφανη για τον μπαμπά Τραμπ. Επικαλούμενη τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αντιμετώπιζε τις εργαζόμενες γυναίκες στον ιδιωτικό τομέα, τόνισε ότι είχε πάντα θετική στάση απέναντί τους. Κι όταν ακούστηκαν γέλια από το κοινό, εκείνη δεν αντέδρασε έντονα. Σε ήρεμο τόνο άφησε να εννοηθεί πως ο μπαμπάς της άδικα κατηγορείται ως μισογύνης».

Τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει και το φλοράλ φόρεμα ήταν από την συλλογή της «Ivanka». Τα σκουλαρίκια κοστίζουν 2.900 δολάρια και το δαχτυλίδι 2.200 δολάρια. Και τα δύο είναι από μαύρη όνυχα και διαμάντια, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Εκτός από το φλοράλ φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής των «Women20», η Ιβάνκα έκλεψε την παράσταση με το ιβουάρ φόρεμα το οποίο επέλεξε για το δείπνο στην Deutsche Bank. Το φόρεμα έδειχνε το υπέροχο κορμί της ενώ τα πολύ εντυπωσιακά πράσινα σκουλαρίκια αξίας 550 ευρώ, με τα οποία συνδύασε το φόρεμα, απέσπασαν κολακευτικά σχόλια.

Το άρθρο Ο γερμανικός Τύπος εκθειάζει την Ιβάνκα: Έλαμψε το Βερολίνο με την παρουσία της (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα