Σοκ στη Λάρισα: Πήγε να πουλήσει το μωράκι της για κάποιες χιλιάδες ευρώ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μόλις έφερε το μωράκι της στον κόσμο, όμως αυτό δεν σήμαινε τίποτα μπροστά στα χρήματα που θα έπαιρνε η άκαρδη μητέρα με τους γονείς της.

Η 21χρονη μητέρα μαζί με τους 52χρονους γονείς της βουλγαρικής υπηκοότητας που κατοικούν χρόνια στη Λάρισα, συνελήφθησαν χθες για αγοραπωλησία βρέφους και βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί υιοθεσιών.

Οι τρεις δράστες, μετά από μια σειρά συναντήσεων και τηλεφωνικών επικοινωνιών, αστυνομικών,

που εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι, συμφώνησαν να παραδώσουν βρήκαν τους αγοραστές και συμφώνησαν να δώσουν το βρέφος έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 ευρώ.

Δεν γνώριζαν όμως πως το ζευγάρι που «ήθελε» να αγοράσει το μωρό, ήταν αστυνομικοί.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, οι αστυνομικοί παρέλαβαν το βρέφος και παρέδωσαν στους τρεις αλλοδαπούς το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως μετά, αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά τον χώρο επενέβησαν και συνέλαβαν τους δράστες. Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκε τα χαρτονομίσματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Το άρθρο Σοκ στη Λάρισα: Πήγε να πουλήσει το μωράκι της για κάποιες χιλιάδες ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα