Ο Γ. Κατρούγκαλος καλεί τον κόσμο να…διαδηλώνει

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε άλλη μία δήλωση-έκπληξη προχώρησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος. Ειδικότερα με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια με τους συνταξιούχους κάλεσε τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και να διαδηλώνει για τις αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνησή του.

«Κάθε άνθρωπος που είναι στο δρόμο και διεκδικεί τα δικαιώματά του, εγώ το θεωρώ κέρδος για την κοινωνία. Πάντα με τους αγώνες κατακτιούνται όλα τα δικαιώματα. Σε ό,τι αφορά τη δική μου προσπάθεια στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στόχος είναι να απομονωθούν ξανά

οι ακραίοι παίκτες», είπε.

Σε ερώτηση σχετικά με τον προϋπολογισμό, ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι ανταποκρίνεται σε αυτά τα οποία «έχουμε ήδη νομοθετήσει. Δεν πρόκειται για κάποια έκπληξη». «Το θετικό στοιχείο του προϋπολογισμού»- διευκρίνισε -είναι, γενικότερα, η καλή εικόνα στον τομέα των εσόδων, ειδικά, στο ΙΚΑ που καταγράφεται μία βελτίωση, στο οκτάμηνο, της τάξεως του 5%». Κληθείς να σχολιάσει, αν τίθεται ζήτημα αναθεώρησης του πορίσματος των ειδικών για το θέμα του «υπο-κατώτατου» μισθού, ο Γ. Κατρούγκαλος απάντησε ότι το πόρισμα έχει παραδοθεί, διαβεβαιώνοντας ότι αν υπάρχουν τυπογραφικά λάθη, θα διορθωθούν.

Το άρθρο Ο Γ. Κατρούγκαλος καλεί τον κόσμο να…διαδηλώνει εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα