Νύχτα τρόμου για οικογένεια από ληστρική εισβολή με σιδερένιο λοστό και ρόπαλο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Νύχτα τρόμου στα χέρια τριών ληστών, που τον άρπαξαν όμηρο στην αυλή του σπιτιού του, τον απείλησαν με σιδερένιο λοστό και τον ακινητοποίησαν για να τον ληστέψουν μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του, έζησε ένας 46χρονος, στο σπίτι του σε χωριό της δυτικής Αχαΐας.

Οι ληστές, για τη σύλληψη των οποίων έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, τον ακινητοποίησαν έξω από το σπίτι του, τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν 100 ευρώ από την

τσέπη του πουκαμίσου του.

Στη συνέχεια και ασκώντας του βία, τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι του, όπου βρίσκονταν οι έντρομοι γονείς του τους οποίους επίσης ακινητοποίησαν. Απειλώντας και τους τρεις με το σιδερένιο λοστό, άρπαξαν άλλα τριακόσια ευρώ, τις οικονομίες του ανδρόγυνου των ηλικιωμένων.

Μετά την καταγγελία η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να εντοπίσει τους τρεις επικίνδυνους ληστές

Σχετικά με τη ληστρική εισβολή, στο σπίτι της οικογένειας, από την Αστυνομία, εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει: «Από τους αστυνομικούς του Α. Τ. Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες (τύπου full face) και γάντια στα χέρια τους, χθες το βράδυ μετέβηκαν σε οικία σε χωριό της Δυτικής Αχαίας, όπου διαμένουν ένας 46χρονος ημεδαπός, με τους γονείς του, ηλικίας 82 και 78 ετών και με την άσκηση σωματικής βίας, απειλώντας τους με ένα σιδερένιο λοστό και ένα κομμάτι ξύλο, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Επιπλέον σημειώνεται ότι οι παθόντες δεν υπέστησαν σωματική βλάβη, ενώ οι δράστες αναζητούνται».

Το άρθρο Νύχτα τρόμου για οικογένεια από ληστρική εισβολή με σιδερένιο λοστό και ρόπαλο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα