Ντέρμπι αποδείξεων στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι για την 26η αγωνιστική της Super League σε έναν αγώνα που αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Στις 21 Νοεμβρίου όλη η φίλαθλη Ελλάδα περίμενε το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός,

το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τελικά, λόγω επεισοδίων, ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ.

Περίπου 3,5 μήνες μετά οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι ετοιμάζονται να «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα δώσει όμως απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά, με το κύπελλο Ελλάδας να έχει ουσιαστικά ματαιωθεί, είναι κοινό μυστικό ότι ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται να ακολουθήσει ανάλογο δρόμο και στο πρωτάθλημα αν του δοθεί η αφορμή και ματς όπως το συγκεκριμένο θεωρούνται «κλειδιά» για τη στάση που θα ακολουθήσει.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν στόχο να παρουσιάσουν μια εικόνα που θα πείσει ότι υπάρχει το υλικό πάνω στο οποίο θα δημιουργηθεί την επόμενη σεζόν ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προέρχονται από 10ημερη αγωνιστική απραξία, ενώ ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάρντο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά Αντιθέτως, οριστικά νοκ άουτ τέθηκε ο Ελαμπντελαουί.

Στον αντίποδα, ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Τελάντερ, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί, ενώ και ο Μπουμάλ δηλώνει έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα.

Αντιθέτως, μπορεί ο Σέρχιο Σάντσεθ να προπονείται κανονικά αλλά θα μείνει εκτός αποστολής αφού ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 ενώ διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Κύζας.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26 αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 12 Μαρτίου

15:00 Πανιώνιος-Ξάνθη

17:15 ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Κυριακή 13 Μαρτίου

15:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

17:15 Ηρακλής-Βέροια

17:15: Λεβαδειακός-Πλατανιάς

19:30: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 14 Μαρτίου

(19:30) ΑΕΚ-Πανθρακικός

Keywords
Τυχαία Θέματα