Νίκη και έφυγε για Πόλη

Το 3-1 στη σειρά θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, στο κατάμεστο ΣΕΦ κόντρα στη Σιένα (21:45), εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Εκεί όπου τον περιμένει η Μπαρτσελόνα, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για να φτάσουν όμως εκεί οι «ερυθρόλευκοι», θα πρέπει να επαναλάβουν την εμφάνιση της Τετάρτης (75-55), όπου δεν άφησαν κανένα περιθώριο

στην ιταλική ομάδα. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, δε θέλει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στην Τοσκάνη για να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο αγώνα, γι’ αυτό θέλει να «καθαρίσει» από απόψε την υπόθεση πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τους δύο Αμερικανούς της ομάδας, καθώς η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη. Και αυτό γιατί ο Έισι Λο ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, ενώ ο Τζόι Ντόρσεϊ έχει ενοχλήσεις στον αγκώνα από το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Σιένα, στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Από την άλλη, η Σιένα δεν είναι στα πάνω της, με την ψυχολογία των Ιταλών να μην είναι στο «ζενίθ». Υπάρχει σίγουρα απογοήτευση για το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στον αγώνα της Τετάρτης, αλλά υπάρχει και πίστη για «come back», με ισοφάριση της σειράς σε 2-2 και επιστροφή στην Τοσκάνη για το πέμπτο ματς.

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι περιμένει την αντίδρασή της ομάδας του, ενώ εκτός από τους ήδη τραυματίες Καουκένας και Μικελόρι και ο Θόρντον θα χάσει το αποψινό ματς, καθώς υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού.

Διαιτητές του αγώνα στο ΣΕΦ, θα είναι οι Ισπανοί Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα, Βιθέντε Μπούλτο και ο Γάλλος Έντι Βιατόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα