Νέο ξεκίνημα για τη γαλανόλευκη στη Βουδαπέστη

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Εθνική μας ομάδα το βράδυ της Κυριακής (29/3, 21:45) στην Ουγγαρία και με τον Σέρχιο Μαρκαριάν για πρώτη φορά στον πάγκο της, μετά την παταγώδη μέχρι τώρα αποτυχία της στα προκριματικά του Euro 2016.

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, καθώς είναι στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης, με μόλις έναν βαθμό, αυτόν της ισοπαλίας στην Φιλανδία, ενώ έχει γνωρίσει την ήττα τρεις φορές και

μάλιστα μέσα στην έδρα της, το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από την Ρουμανία (0-1), την Βόρεια Ιρλανδία (0-2) και τις Νήσους Φερόε (0-1).

Τα αποτελέσματα αυτά, σε συνδυασμό με τις άθλιες εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, οδήγησαν στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο της γαλανόλευκης.

Η αρχή για το νέο ξεκίνημα έγινε με την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Σέρχιο Μαρκαριάν, έναν προπονητή που έχει πετυχημένη θητεία σε ανάλογες θέσεις στην Νότια Αμερική, ενώ είναι και γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου, από το πέρασμά του από τον πάγκο του Ιωνικού, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή.

Στο παιχνίδι της Κυριακής η Εθνική μας ομάδα, κόντρα στις ατυχίες των τραυματισμών, καθώς θα απουσιάσουν οι, Μανιάτης, Μήτρογλου Μάνταλος και Χολέβας, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και δηλώσει και πάλι παρών στην προκριματική φάση. Το παιχνίδι απέναντι στην πολύ καλή Ουγγαρία, που θα γίνει στο γήπεδο «Groypama Arena» της Βουδαπέστης, είναι μια δύσκολη δοκιμασία, από την οποία η Εθνική μας θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα πρώτο βήμα προκειμένου να αφήσει στο παρελθόν το άσχημο ξεκίνημα.

Στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας βρίσκονται οι Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ), Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ), Δημήτρης Σιόβας (Ολυμπιακός), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος Αθηνών), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Απόστολος Γιάννου (Πανιώνιος), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε).

Μετά την Ουγγαρία η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 13 Ιουνίου τα νησιά Φερόε, στις 4 Σεπτεμβρίου εντός έδρας την Φιλανδία, στις 7 Σεπτεμβρίου τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, στις 8 Οκτωβρίου θα ταξιδέψει στην Βόρειο Ιρλανδία και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 11 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Ουγγαρία.

Στην βαθμολογία του Ομίλου μας, προηγείται η Ρουμανία με 10 βαθμούς, ακολουθεί η Β. Ιρλανδία με 9, η Ουγγαρία με 7, η Φιλανδία με 4, οι Νήσοι Φερόε με 3 και τελευταία η Ελλάδα με 1.

Keywords
Αναζητήσεις
ελλας βουδαπεστη
Τυχαία Θέματα