Νέο κρούσμα ληστείας και πυροβολισμού σε σούπερ μάρκετ στο Μενίδι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένα ακόμη κρούσμα ληστρικής εισβολής σε σούπερ μάρκετ, μία μόλις ώρα μετά το αιματηρό περιστατικό στο Καματερό με την ομηρία της υπαλλήλου και τον βαρύ τραυματισμό του δράστη από πυρά αστυνομικών, έρχεται στο φως.

Μία ώρα μετά και ενώ οι πάντες συγκλονίζονταν από την αιματηρή εξέλιξη της πρώτης ληστείας, έπεφτε πυροβολισμός και σε δεύτερο σούπερ μάρκετ χωρίς ευτυχώς τραυματισμό.

Πελάτης, που στάθηκε αυτόπτης μάρτυς αυτής της ληστείας, άρπαξε από

τα ράφια σιδερένια κουτιά με γάλα και τα εκσφενδόνισε κατά του ενόπλου που λήστευε τις γυναίκες-ταμίες! Ο ένοπλος, γύρισε πανικόβλητος και αιφνιδιασμένος, έστρεψε το πιστόλι εναντίον του και πυροβόλησε, παρουσία των υπόλοιπων έντρομων πελατών, που είχαν παγώσει.

H σφαίρα καρφώθηκε σε ράφι και έτσι ο πελάτης γλίτωσε τη ζωή του

Η σφαίρα καρφώθηκε σε ένα ράφι και ο ληστής με τα χρήματα που είχε αποσπάσει διέφυγε και αναζητείται από την Ασφάλεια, που έχει αναλάβει τις έρευνες.

Ήταν 7 το απόγευμα του Σαββάτου όταν ο ένοπλος εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Φιλαδελφείας 205, στο Μενίδι.

Φώναξε στις ταμίες> και υποχρέωσε προτείνοντας ένα εννιάρι πιστόλι την πρώτη ταμία να του παραδώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο. Μόλις τα πήρε, περίπου 250 ευρώ, υπό τα βλέμματα όσων ήταν κοντά στα ταμεία, προχώρησε στη δεύτερη ταμία και απαίτησε και από εκείνη τα χρήματα.

Παίζοντας κυριολεκτικά με τη ζωή του, ο πελάτης εξοργισμένος, όπως είπε στη συνέχεια στους αστυνομικούς, σε μια ενστικτώδη όπως τη χαρακτήρισε κίνηση άρπαξε τα μεταλλικά κουτιά με το γάλα και τα πέταξε πάνω στον ένοπλο.

Βρήκαν κάλυκα των 9mm – Ψάχνουν στις κάμερες για στοιχεία του ενόπλου

Όταν έφθασε εκεί η Αστυνομία βρήκε έναν κάλυκα των 9μμμ, που παρέδωσε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν έχουν ριχτεί κι άλλοι πυροβολισμοί σε άλλες υποθέσεις με το ίδιο όπλο.

Παράλληλα, μέσα από τις κάμερες εσωτερικού κυκλώματος, προσπαθούν οι αστυνομικοί να αναγνωρίσουν τον δράστη της ληστείας και του παρ’ ολίγον τραυματισμού του πελάτη.

Το άρθρο Νέο κρούσμα ληστείας και πυροβολισμού σε σούπερ μάρκετ στο Μενίδι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα