Νέα Υόρκη: Το ξενοδοχείο που αναλαμβάνει το «τέλειο διαζύγιο»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν ήρθε η ώρα να «σπάσετε» τον γάμο σας και δεν αντέχετε την γκρίνια των συγγενών αλλά και την δυσάρεστη ατμόσφαιρα που θα υπάρχει, τι θα λέγατε για ένα ταξίδι «διαζυγίου» στη Νέα Υόρκη;

Το «DivorceHotel», σας περιμένει με όλο το κατάλληλο επιτελείο, ώστε να βγει το διαζύγιο σας γρήγορα και ευχάριστα. Ναι, καλά διαβάσατε! Θα μπείτε παντρεμένοι και θα βγείτε σε λίγες ημέρες χωρίς τη βέρα στο δάχτυλο

σας και ελεύθεροι για το νέο ξεκίνημα.

Το αμερικανικό δίκτυο «Cbslocal αναφέρει συγκεκριμένα πως η διαμονή στο «DivorceHotel» είναι το αντίθετο από το ταξίδι του μέλιτος. «Αυτό είναι το ταξίδι του… διαζυγίου. Σε αυτό το ταξίδι, πας επταήμερες διακοπές και γυρνάς στο σπίτι με το χαρτί του διαζυγίου.»

Με το check in, οι ένοικοι δηλώνουν τα στοιχεία τους και αυτόματα αναλαμβάνει το νομικό επιτελείο τη διαδικασία του διαζυγίου με το κόστος να κυμαίνεται από 8 έως 12 χιλιάδες δολάρια.

«Η ιδέα αυτή έχει στόχο να κρατήσει το ζευγάρι που θέλει να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, μακριά από επιρροές των άλλων», όπως λέει ο Μισέλ Μάρτιν, ένα από τα νομικά στελέχη του «DivorceHotel». Σύμφωνα με τον Μάρτιν, το διαζύγιο μπορεί να είναι μια εύκολη και όχι ανώδυνη διαδικασία: «Yπάρχουν ωραία πράγματα για να κάνει το ζευγάρι. Μπορεί, για παράδειγμα, να κάνει μία βόλτα με το ποδήλατο. Δεν χρειάζεται να είναι η χειρότερη εμπειρία για να χωρίσει κανείς», προσθέτει.

Η ιδέα για το ξενοδοχείο που «χωρίζει», ανήκει σε μια ολλανδική εταιρεία και ήδη λειτουργεί υπό δοκιμή στο Άμστερνταμ.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, το «DivorceHotel» θα υποδέχεται ζευγάρια στο Λος Άντζελες, ενώ στη Νέα Υόρκη λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία.

Βέβαια, δεν το βρίσκουν όλοι καλή ιδέα, με τον δικηγόρο Στιβ Μάιστερ να λέει στο αμερικανικό δίκτυο «CBS2» πως «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

Το άρθρο Νέα Υόρκη: Το ξενοδοχείο που αναλαμβάνει το «τέλειο διαζύγιο»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ξενοδοχειο που αναλαμβανει διαζυγια
Τυχαία Θέματα