ΝΔ: Κινήσεις για να «ξαναχτίσει» τις σχέσεις της με τους ψηφοφόρους

Η ΝΔ με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή της, θα επιχειρήσει να αναδομήσει τη σχέση της με τους ψηφοφόρους της, που είτε έχουν απομακρυνθεί είτε εμφανίζονται δυσαρεστημένοι λόγω των κυβερνητικών επιλογών και σε αυτό το πλαίσιο θα γίνουν 51 εκδηλώσεις, μία σε κάθε νομό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απόφαση να είναι στην πρώτη γραμμή ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έχει συζητήσει

με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ηγηθεί της προσπάθειας της ΝΔ να αντιστρέψει το κλίμα και τις αρνητικές δημοσκοπήσεις. Ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που θα γίνει στην Πάτρα.

Μπορεί κάλλιστα να πει κανείς ότι η ΝΔ προετοιμάζεται δια παν ενδεχόμενο και κυρίως για την περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και γίνουν βουλευτικές εκλογές τον Μάρτιο. «Θα κάνουν λάθος όσοι νομίζουν πως μπορούν να βρουν απροετοίμαστη τη Νέα Δημοκρατία» είπε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος το απόγευμα της Δευτέρας κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στα γραφεία του κόμματοςς στη Λεωφ. Συγγρού.

Προς άρση όμως κάθε παρεξήγησης ο κ. Παπαμιμίκος διευκρίνισε ότι στρατηγική επιλογή του κόμματος είναι να γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας το 2016, καθώς αυτό επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον. «Πιστεύουμε βαθιά στο θεσμικό ρόλο των πολιτικών οργανισμών και δεν τους αντιλαμβανόμαστε ως εκλογικούς μηχανισμούς. Θεωρούμε πως πρέπει να έχουν καθημερινή και αμφίδρομη επικοινωνία με την κοινωνία και να έχουν διαρκή παρουσία στο πλευρό του πολίτη», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα