Θεοδωράκης: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζουν την πολιτική σκηνή

«Έχεις να πεις κάτι; Αν έχεις να το πεις. Το να δηλητηριάζεις την πολιτική σκηνή λέγοντας ότι αυτοί ίσως μπορεί να τα παίρνουν ή κάποιοι άλλοι να τα δίνουν νομίζω δεν εξυπηρετεί κανέναν. Τα πράγματα στην πολιτική πρέπει να λέγονται με το όνομά τους», δήλωσε χθες το βράδυ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κληθείς να σχολιάσει τα περί «κουμπαρά» επιχειρηματιών για να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας από 180 βουλευτές.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του Star ο κ. Θεοδωράκης, δήλωσε: «Θα

έλεγα στον κ. Τσίπρα να πει στα στελέχη του ότι θα πρέπει το παιχνίδι να διεξαχθεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καθαρότητα. Αν υπάρχουν στοιχεία να το πούνε. Εάν δεν υπάρχουν στοιχεία να σιωπήσουν».

Αναφορικά με τις συνεργασίες, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως «το Ποτάμι δεν ήρθε για να σώσει τα παλιά κόμματα και ότι ναι μεν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίπαλοι μας, αλλά δεν είναι εχθροί μας».

«Είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε τα σημεία επαφής για να πάει η χώρα μπροστά. Αλλά δεν θα στηρίξουμε ποτέ μια κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν ακροδεξιοί ή σταλινικοί. Το Ποτάμι θα συγκρουστεί και με τον δεξιό λαϊκισμό και με τον αριστερό λαϊκισμό», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα