ΝΔ : Υπουργός προπαγάνδας ο Νίκος Παππάς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που χαρακτήριζε του Νίκο Παππά, ως » Υπουργό Προπαγάνδας», είχε και συνέχεια. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος επανήλθε υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση δρομολογεί ένα σχέδιο χειραγώγησης της ενημέρωσης περιθωριοποιώντας τις Ανεξάρτητες Αρχές, συγκεντρώνοντας η ίδια υπερεξουσίες σε ότι αφορά στο ζήτημα των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο η ΝΔ χαρακτήρισε τον κ. Νίκο Παππά ως «Υπουργό Προπαγάνδας» εξαιτίας

των διαβεβαιώσεων του, ότι ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες είναι συμβατός προς το κοινοτικό δίκαιο, κάτι που κατά την ΝΔ δεν ισχύει, ύστερα και από την παρέμβαση του αρμόδιο Επιτρόπου.

Αναφορικά με τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες υποστήριξε πως θα αποτελέσει ένα ακόμη επεισόδιο στον διασυρμό της χώρας, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο νόμος που ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία, δεν συνάδει προς τις παραδεδεγμένες αρχές του κοινοτικού κεκτημένου.

Στο θέμα πήρε θέση και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που αναρωτήθηκε πως μπορεί να ανησυχεί για την νομιμότητα του συγκεκριμένου νόμου ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος αλλά όχι το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το άρθρο ΝΔ : Υπουργός προπαγάνδας ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα