Μοντέλο «ανεβάζει» video αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το βίντεο που δημοσίευσε το πανέμορφο μοντέλο από τη Βραζιλία, προκαλεί σοκ και οργή. Η Renata Lustosa που έχει κερδίσει δύο διαγωνισμούς ομορφιάς, δεν μπορεί να μιλήσει από το έντονο κλάμα, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα το μελανιασμένο πρόσωπο της από τα χέρια του συντρόφου της, μπροστά στο δύο ετών παιδί τους.

Η 27χρονη καλλονή, ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο τα βασανιστήρια που βίωνε μαζί με τον πρώην σύντροφο της και εξομολογείται πως ήταν συνέχεια θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

«Για ακόμα μία φορά υπέστην σωματική βία για έναν ασήμαντο λόγο» δηλώνει ξεσπώντας σε δάκρυα και συνεχίζει: «Δεν έχει σημασία ποιος ήταν λάθος. Τίποτα δεν δικαιολογεί έναν άντρα να χτυπάει μία γυναίκα. Τίποτα, τίποτα, τίποτα».

Η Renata, είναι πολύ γνωστή στη Βραζιλία λόγω της καριέρας της στο μόντελινγκ αλλά δεν διστάζει στιγμή να μιλήσει δημόσια για τις φρικτές στιγμές που έζησε με τον άνθρωπο της.
«Χιλιάδες φορές στο παρελθόν έχει ορκιστεί πως θα με σκοτώσει, και δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να το κάνει», λέει και προσθέτει: «Τι μπορείς να κάνει με ένα τέτοιο τέρας; Αν πήγαινα στην αστυνομία να τον καταγγείλω, θα τον κυνηγούσαν, θα τον «έπιαναν» και την επόμενη μέρα θα ήταν έξω».

Η 27χρονη κατέληξε στην αστυνομία, όταν ερευνητές ενδοοικογενειακής βίας είδαν το βίντεο και επικοινώνησαν μαζί της για να ερευνήσουν την υπόθεση.

«Έιδαμε το βίντεο και ψάξαμε στα στοιχεία για να δούμε αν υπάρχει άλλη καταγγελία του θύματος. Όταν είδαμε ότι δεν υπήρχε τίποτα καταγεγραμμένο, αποφασίσαμε να την καλέσουμε», αποκαλύπτει η αστυνομικός Andressa Carvalho.

Το μοντέλο εξετάστηκε από γιατρούς και με τη στήριξη όλων προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Αφορμή για τον καβγά του ζευγαριού που πλέον είναι σε διάσταση, ήταν η κηδεμονία του 2χρονου γιου τους– όμως τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα όταν εκείνος άρχισε να βιαιοπραγεί. Όσο για τον φερόμενο ως δράστη, ο ίδιος είπε μέσω της δικηγόρου του, πως κρατά τον «άσσο στο μανίκι» και το δικαστήριο θα τον αθωώσει.

Δείτε το ανατριχιαστικό video:

Το άρθρο Μοντέλο «ανεβάζει» video αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα