Μόνο νίκη απόψε για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκινγκάμπ

Μόνο η λέξη νίκη υπάρχει στο μυαλό του προπονητή και των παικτών του ΠΑΟΚ για την αποψινή (22:05 Αντέννα) αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ στην οποία θα κριθεί η πρόκριση στους «32» του Europa League. Ο «δικέφαλος» χρειάζεται νίκη για να προκριθεί, ενώ οι Γάλλοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, τη νίκη και την ισοπαλία.

Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη και έτσι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα έχει

στο πλευρό της τον «δωδέκατο» παίκτη της.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους Θεσσαλονικείς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Τζαβέλλα και Ρατς. Στον άξονα θα είναι ο Τζιόλης με τον Κάτσε, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Σαλπιγγίδης και ο Τζανδάρης.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Περέιρα και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ιτάνζ, Μάρτενς, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Κίτσιου, Παπαδόπουλος και Γκολάσα.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πορτογαλική Εστορίλ (20:00, novasports) και ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (20:00 novasports). Τα δύο παιχνίδια δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Αστέρας έχουν αποκλειστεί, ωστόσο δύο νίκες τους θα συμβάλλουν στην γενικότερη βαθμολογία της χώρας μας αλλά και στην βαθμολογία που έχει ο κάθε σύλλογος στην κατάταξη της UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα