Μοιραστείτε αρχεία μέχρι 1 GB με τους φίλους σας στο Facebook

Πολλές είναι οι εταιρείες που προσφέρουν χώρο για να αποθηκεύσει κάποιος τα αρχεία του ή να τα μοιραστεί με του φίλους του. Τώρα μπορείτε να το κάνετε και στο νούμερο ένα κοινωνικό δίκτυο του κόσμου, το Facebook. Αν στείλετε ένα αρχείο σε κάποιον offline φίλο σας, εκείνος θα ειδοποιηθεί και αν δεν έχει χρησιμοποιήσει το Pipe, ήρθε η ώρα να το κάνει, καθώς είναι πλήρως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα του κοινωνικού δικτύου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της

νέας file sharing υπηρεσίας ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας στο Facebook περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να στείλετε και να λάβετε αρχεία με κάθε επαφή στο Facebook, κάθε είδους μέχρι και 1 GB. Δεν χρειάζεται να έχετε και οι δύο πλευρές λογαριασμό στο Pipe, παρά μόνο ο αποστολέας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με το που κάνετε την αποστολή του αρχείου, ο παραλήπτης προσκαλείται αυτόματα στην υπηρεσία.
Οι δημιουργοί του αναφέρουν πως δεν διαμεσολαβεί κάποιος ενδιάμεσος server για την αποστολή και λήψη των αρχείων σας, οπότε θα είναι πολύ γρήγορες οι ταχύτητες.

Προς το παρόν, η υπηρεσία λειτουργεί με προσκλήσεις, αλλά σε λίγες μέρες θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Όμως να σημειώσουμε ότι για να μπορέσετε να στείλετε αρχεία στους φίλους σας, αυτοί θα πρέπει να είναι online στο chat του Facebook, κάτι που δεν μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, καθώς ο παραλήπτης θα λαμβάνει ξανά και ξανά προσκλήσεις μέχρι να απαντήσει. Μένει λοιπόν να το δούμε και στην πράξη, αν είναι τόσο γρήγορο και εύχρηστο.
Πηγή: digitallife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα