Μητέρες θα θηλάσουν ταυτοχρόνως και δημοσίως σε 39 πόλεις της Ελλάδας

Την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, η οποία έχει καθιερωθεί διεθνώς από το 1992 από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την UNICEF, γιορτάζει η Ελλάδα στις 1-7 Νοεμβρίου.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε συνολικά 39 πόλεις της χώρας.

Από τις 11:00 έως τις 14:00 μητέρες

θηλάζουσες και μη, εγκυμονούσες, φίλοι και συγγενείς των προαναφερόμενων θα έχουν την ευκαιρία πέρα από το θηλάσουν τα μωρά τους, να ανταλλάξουν πληροφορίες, να ενημερωθούν αλλά και να προωθήσουν τον μητρικό θηλασμό.

Οι πόλεις που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση είναι οι Άρτα, Βέροια, Βόλος, το Ζάππειο για την Αττική, Ρόδος για τα Δωδεκάνησα, Έδεσσα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, Σύρος, Λαμία, Λάρισα, Λέσβος, Καλαμάτα για τη Μεσσηνία, Ναύπλιο, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ρέθυμνο, Σέρρες, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα και Χανιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα