«Ο Μιχαλολιάκος έριξε στο λάκο με ασβέστη τον Κακαουνάκη»

Ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Αριστοτέλης Καλέντζης έριξαν το Νίκο Κακαουνάκη σε ένα λάκκο με ασβέστη το 1977, όπως γράφει ο «θεωρητικός» της ναζιστικής οργάνωσης Γιάννης Περδικάρης στο βιβλίο του «Χρυσή Αυγή Πολιτικός Οδοδείκτης» και αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Πρόκειται για την επίθεση, που

είχε δεχθεί στις 21 Ιανουαρίου 1977 ο γνωστός δημοσιογράφος από αγνώστους, υπόθεση, που παραμένει έως σήμερα ανεξιχνίαστη. Υπενθυμίζεται ότι, ο Νίκος Κακαουνάκης απεβίωσε στις 30 Δεκεμβρίου του 2009.

Ο Περδικάρης γεννήθηκε το 1954 και αρθρογραφεί από το 1982 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», στην αρχή με το όνομά του και στη συνέχεια με το ψευδώνυμο Ίων Φιλίππου. Είναι, σύμφωνα με τη δική του αφήγηση, ένας από τους επτά «συνιδρυτές» της οργάνωσης στις 9.2.1986 και πολύ στενός συνεργάτης του Αρχηγού μέχρι σήμερα, παρά τις διαφωνίες και τις αποκλίσεις του.

Είναι, κατά δήλωσή του, ο «παλαιός και καθαρόαιμος εθνικοσοσιαλιστής», ο Έλληνας «θεωρητικός του ναζισμού». Ξεκίνησε κι αυτός την καριέρα του από την «Τετάρτη Αυγούστου» του Πλεύρη επί χούντας και παραδέχεται τον ρόλο που έπαιξε η οργάνωση αυτή κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα