Μητέρα πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Νεκρό μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών βρέθηκε ένα νεογέννητο βρέφος στην Κύπρο, το οποίο πέταξε εκεί η ίδια του η μητέρα.

Τη νεκροψία διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα κάποιων ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το μωρό ζούσε όταν γεννήθηκε.

Η μητέρα του άτυχου βρέφους, υπήκοος Βουλγαρίας, εργαζόταν σε αγρόκτημα τους τελευταίους τέσσερις μήνες και ουδέποτε ανέφερε στους εργοδότες της ότι ήταν έγκυος, ενώ ούτε και

αυτοί το είχαν αντιληφθεί.

Δεν ενημέρωσε τους εργοδότες της ούτε την ύστατη στιγμή και επέλεξε να φέρει στον κόσμο μόνη της στο υπνοδωμάτιο το βρέφος. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η 41χρονη ζήτησε βοήθεια, αναφέροντας ότι αντιμετώπιζε κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα και αιμορραγούσε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, όπου και ομολόγησε τα όσα συνέβησαν.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εσπευσμένα στο αγρόκτημα, ελπίζοντας να βρουν το βρέφος εν ζωή, το βρήκαν άψυχο μέσα στη μαύρη σακούλα, αφημένο στον κάλαθο των σκουπιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα