Μηνυτήρια αναφορά για την εύρεση των Χρυσαυγιτών

Πριν λίγα λεπτά ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής στη Β Αθήνας Δημήτρης Παπαδημούλης προανήγγελλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει καταθέτουμε μηνυτήρια αναφορά για να κινηθούν η αστυνομία και η Δικαιοσύνη να βρουν (αφού μπορούν) αμέσως, ποιος Χρυσαυγίτης

μιλά στο ηχητικό του BBC.

Το ηχητικό ντοκουμέντο του βρετανικού καναλιού, μέλη της Χρυσής Αυγής συνομιλούν μεταξύ τους και παραπονιούνται γιατί δεν χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη.

Αν και η Χρυσή Αυγή έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο ηχητικό ντοκουμέντο αποτυπώνεται η ομολογία μέλους της ότι «τρία μέλη του κόμματος» του επιτέθηκαν και μάλιστα «δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά».

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος του δικτύου μεταμφιεσμένος, κατάφερε να εισχωρήσει σε συνάντηση μελών της Χρυσής Αυγής και να μαγνητοφωνήσει τη συζήτησή τους.

Συγκεκριμένα ο Χρυσαυγίτης, ο οποίος σύμφωνα με το σταθμό φέρεται να είναι ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, αναφέρεται ειρωνικά στην πρόσφατη επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, ενώ το ακροατήριο δέχεται με γέλια και χειροκροτήματα την ομιλία.

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα. Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;» φέρεται να λέει μεταξύ άλλων ο ομιλητής.

Με ανακοίνωσή της πάντως, η Χρυσή Αυγή διέψευσε το ρεπορτάζ του βρετανικού σταθμού αναφέροντας ότι «Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πανηγυρική επιβεβαίωση.

«Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες - τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στη δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

«Αλήθεια», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση, το υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της «συγκατοίκησης» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;».

Νέο προκλητικό βίντεο

Ένα βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο μέλη της Χρυσής Αυγής λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του BBC για τον ξυλοδαρμό του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, προκαλεί νέες αντιδράσεις.

Στελέχη της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται να σχολιάζουν ξανά το θέμα της επίθεσης στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά « ρεζίλεμα τρεις άνθρωποι τρία μέτρα ο καθένας να βαράνε ένα απολιφάδι και ούτε ένα καρούμπαλο δεν του κάνανε».

Το βίντεο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια κομματική εκδήλωσης στην τοπική Αθηνών, ο ομιλητής -Βουλδής- αναφέρει και ειρωνικά μαζί ότι θα λειτουργήσει σχολή καράτε για να μάθουν τα νεότερα μέλη του κόμματος να...βαράνε καλύτερα : «Από βδομάδα θα λειτουργεί εδώ μια σχολή καράτε για να πηγαίνουν, όπως επισημάναμε και χθες, τα νεότερα στελέχη, να μην υπάρχει αυτό το ρεζίλεμα τρεις άνθρωποι τρία μέτρα ο καθένας να βαράνε ένα απολιφάδι και ούτε ένα καρούμπαλο δεν του κάνανε»

Ο ομιλητής διακόπτεται από τα γέλια του κοινού αλλά και το χειροκρότημα του χαμογελαστού βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου που ήταν παρών στην εκδήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα