Μήνυμα τίτλου με 8 στα 8 από το Περιστέρι για τον Ολυμπιακό

Με πρωταγωνιστή τον Μποτία ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το Περιστέρι όπου κέρδισε τον Ατρόμητο ε 2-1, φτάνοντας τις 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Το δύο γκολ των «ερυθρολεύκων» πέτυχε ο Μποτία με ισάριθμες κεφαλιές στο 59΄και στο 63΄, ενώ για τους γηπεδούχους

μείωσε στο 75΄ο Στόιτσεφ.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση και στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδύνεψε καθόλου από τον Ατρόμητο που και αυτός κινήθηκε σε «ρηχά» νερά. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν καλύτερο με τρία, γκολ, ένα δοκάρι για τον Ολυμπιακό και περισσότερο πάθος. Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη και με 8 στα 8 έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους.

Διαιτητής: Αλ. Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Λε Ταλέκ, Ουσέρο, Λαζαρίδης – Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ.Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης (17΄ λ.τ. Μπ.Στόιτσεφ), Λαζαρίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Ουσέρο, Μπρίτο (62΄ Μαρσελίνιο), Ούμπιδες (68΄ Μίλος Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Λε Ταλέκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μ.Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76΄ Ντομίνγκες), Σεμπά, Πάρντο (72΄ Ερνάνι), Ιντέγε (90΄+1 Φινμπόγκασον).

Keywords
Τυχαία Θέματα