“Μίλησαν” τα όπλα στο λιμάνι Σφακίων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα όπλα «μίλησαν» στο λιμάνι το Σφακίων τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (29/7) μπροστά μάλιστα στους έντρομους τουρίστες οι οποίοι βρισκόντουσαν εκεί για να πάρουν τα μικρά πλοία για τη Γαύδο. Αποτέλεσμα των ανεξέλεγκτων πυρών τρεις τραυματίες, δύο εκ των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά και ο ένας τους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από ταβέρνα της περιοχής με εμπλεκόμενους τα μέλη δύο οικογενειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών με μικρά πλοιάρια. Οι διωκτικές

αρχές εξέταζαν τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι το κίνητρο της συμπλοκής ενδέχεται να σχετίζεται με την επαγγελματική τους ενασχόληση.

Οι δύο από τους τρεις εμπλεκομένους είναι αδέλφια. Οι δύο σοβαρά τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων. Η κατάσταση του ενός κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς έχει πληγεί στο θώρακα και τον πνεύμονα και είναι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο δεύτερος έχει τραυματιστεί στο πόδι.

Ο τρίτος εμπλεκόμενος έχει τραυματιστεί ελαφρά και σύμφωνα με την Αστυνομία κατάφερε να διαφύγει από το σημείο της συμπλοκής. Τόσο στα Σφακιά όσο και στο Νοσοκομείο Χανίων έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο νέων αιματηρών επεισοδίων μεταξύ των δύο οικογενειών.

Το άρθρο “Μίλησαν” τα όπλα στο λιμάνι Σφακίων εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα