Τα ζώδια σήμερα – Τετάρτη 30 Ιουλίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν για εσάς σήμερα…

Κριός

Κάντε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να μετριάσετε τη ζήλια σας, γιατί τα ακραία συναισθήματα απειλούν να καταστρέψουν μία ερωτική σχέση για την οποία παλέψατε σκληρά. Αφήστε τις υπερβολές για άλλη στιγμή. Άνοδος στα οικονομικά σας, που σχετίζεται με την επίδραση ενός Τοξότη στην επαγγελματική σας ζωή.

Ταύρος

Δεν είναι καλή μέρα για να λανσάρετε οργανωτικές αλλαγές για τις οποίες δεν έχετε προετοιμαστεί επαρκώς. Καλύτερα να αρκεστείτε στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση,

χωρίς να πιέσετε και να πιεστείτε, μέχρι να λάβετε το κατάλληλο σημάδι. Προσοχή στις συναναστροφές σας με Αιγόκερους, ειδικά αν ζητούν από εσάς κάτι παραπάνω από απλή φιλία.

Δίδυμος

Σήμερα δεν χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό για το τι θέλετε να κάνετε, αρκεί να είστε αποφασισμένοι και να μιλήσετε με τις πράξεις σας. Όχι άλλη αναμονή, πέστε με τα μούτρα σ’ αυτό που σας απασχολεί, είτε είναι ερωτικό είτε επαγγελματικό. Σταθερά τα οικογενειακά σας, μετά από μερικές μέρες αναταραχών και παρεξηγήσεων.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη φέρνει συγκρούσεις στον τομέα των ερωτικών, που μάλλον είναι ενδεικτικές ενός βαθύτερου προβλήματος επικοινωνίας. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, αντιθέτως, αναλάβετε πρωτοβουλίες για να διορθώσετε κάθε θέμα συνεννόησης. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς, ανεξάρτητα από το παρελθόν τους και το κοινό σας ιστορικό. Αυτή τη φορά, θέλουν το καλό σας.

Λέων

Μη βιαστείτε σήμερα να κρίνετε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καλά. Οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να είναι δυσάρεστες, αλλά αν κάνετε λίγη υπομονή, τα πάντα θα αλλάξουν. Με μέτρο το φλερτ, Λέοντες, όσο μεγάλη κι αν είναι η αυτοπεποίθησή σας. Καλύτερα να μη γεννήσετε υπερβολικές ελπίδες για καμία πλευρά.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σας θα σας εξαντλήσουν σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δώστε έμφαση στο βραχυπρόθεσμο συμφέρον σας, γιατί από αυτό εξαρτάται η ψυχική σας διάθεση. Ομαλότητα φέρνει ο Κρόνος στις φιλικές σας σχέσεις, παροτρύνοντάς σας, ωστόσο, να συμμετάσχετε πιο ενεργά στη διατήρηση μίας αρμονικής επαφής. Μην βγάζετε απ’ έξω την ουρά σας.

Ζυγός

Ημέρα αλλαγών για τα ερωτικά σας, καθώς μία απλή κουβέντα σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον ενός φρέσκου ειδυλλίου. Παύετε επιτέλους να αντιμετωπίζετε με απάθεια μια σημαντική κατάσταση. Κρατήστε κοντά σας την οικογένεια γιατί, παρά τις διαφορές σας, μόνο αυτή θα σας δώσει την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεστε.

Σκορπιός

Ο ανταγωνισμός σήμερα παίζει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας, αλλά θα σας βάλει σίγουρα σε μεγάλες περιπέτειες. Μην πάρετε και πολύ στα σοβαρά κουβέντες που λέγονται απλώς για να εντυπωσιάσουν. Σταθερά τα οικονομικά σας. Μην επενδύσετε σε αμφίβολα εγχειρήματα, ακόμη κι αν όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει κίνδυνος.

Τοξότης

Ο Άρης σας κινητοποιεί περισσότερο από ποτέ στον ερωτικό τομέα, δίνοντάς σας το κατάλληλο ερέθισμα για να προσεγγίσετε χωρίς φόβο το πρόσωπο που σας έλκει. Πιστέψτε στα ιδιαίτερα ταλέντα σας. Προσοχή στις κρούσεις που σας γίνονται τώρα από Αιγόκερους, ανεξάρτητα από το κίνητρο. Τα πράγματα δεν είναι όσο ξεκάθαρα νομίζετε.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερες σκέψεις, Αιγόκεροι. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε κίνηση και να αιχμαλωτίσετε το άτομο που κυνηγάτε εδώ και καιρό, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Η απραξία δεν σας προσφέρει κάτι. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίδονται στον επαγγελματικό τομέα, σχετικά με ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Υδροχόος

Οι εντάσεις ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο είναι αναπόφευκτες σήμερα, επομένως κάντε μια προσπάθεια να κερδίσετε κάτι ουσιαστικό από αυτές. Μην κουκουλώσετε κανένα πρόβλημα – φέρτε τα όλα στο φως. Ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά προσπαθεί δειλά, δειλά να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ακούστε τουλάχιστον τι έχει να σας πει.

Ιχθύς

Μην σας ξεγελάνε οι κινήσεις εντυπωσιασμού και τα διάφορα πυροτεχνήματα, Ιχθύες. Σήμερα η προσοχή σας πρέπει να πέσει στις πράξεις και όχι στα λόγια που ο καθένας μπορεί να πει με ευκολία. Ασταθές το κλίμα στα επαγγελματικά. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή να βάλετε μπρος σε μία αλλαγή που μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω αναβρασμό.

Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα – Τετάρτη 30 Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα