Μια παράξενη προπόνηση

Ήταν μια προπόνηση διαφορετική από τις υπόλοιπες, αφού ο Χουμπ Στέφενς επισκέφθηκε τη Νέα Μεσημβρία για να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές του και όχι για να τους προπονήσει, καθώς αποτελεί παρελθόν και αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει πλέον ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιγκέλ Βίτορ γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάφα, σε αντίθεση με τον Μάαρτεν Μάρτενς, ενώ απών ήταν ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς…

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ολοκληρώθηκε

η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία και ήταν η πρώτη του Γιώργου Γεωργιάδη ως πρώτου προπονητή. Πριν την έναρξή της, ο Χουμπ Στέφενς μαζί με τον Τον Λόκχοφεπισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο για να αποχαιρετήσουν παίκτες και συνεργάτες και να ευχηθούν καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η προπόνηση διήρκεσε περίπου 90 λεπτά και μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο έξι εναντίον έξι με συγκεκριμένους τακτικούς προσανατολισμούς και περιορισμούς. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ενσωματώθηκε στον κανονικό ρυθμό, όχι όμως και ο Μάαρτεν Μάρτενς που συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα. Ο Λίνο υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β´ βαθμού στον λαγονοψοΐτη, που θα τον αφήσει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

Μέχρι την Πέμπτη θα απουσιάζουν οι: Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Γλύκος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κάτσε,Λάζαρ, Στοχ και Νάτχο που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έλειπε σήμερα με άδεια για να τακτοποιήσει γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που αφορούν την άδεια παραμονής του.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11:30 στην Νέα Μεσημβρία».

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα