Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές η επίθεση της ομάδας Ξηρού

Ο ανώνυμος που έδωσε… όνομα στον Θεοχάρη-Ο Εκαμίτης-Ανθρωποκυνηγητό για τον Γιώργο με τους δύο γεμιστήρες και το καλάσνικοφ

Ένα σημείωμα, γραμμένο δια χειρός της συνεργάτιδας του Χριστόδουλου Ξηρού Αγγελικής Σ., κρυμμένο στις σελίδες μυθιστορήματος στη γιάφκα της Περαχώρας Λουτρακίου, έκρυβε το μυστικό για τη διπλή στόχευση, που προετοίμαζαν τρομοκράτες και ποινικοί.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δεν θα τίναζαν μόνο την Α’ Πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού με τα εκατό κιλά εκρηκτικών και τα αντιαρματικά για να απελευθερώσουν φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς

και σκληρούς ποινικούς, αλλά θα «ανατίναζαν» και τις προγραμματισμένες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Αττικήfreepress», στο σημείωμα αυτό η Αγγελική ή κάποιος άλλος μέσω της κοπέλας ρωτούσε επίμονα να γνωστοποιηθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία της επίθεσης, που, αν γινόταν, θα έκανε, ως είδηση και εικόνα τον γύρο του κόσμου! Έγραφε το σημείωμα: «Τελικά, θα γίνει στις 11 η στις 18 του μήνα;». Με δεδομένο ότι σε άλλο ιδιόγραφο σημείωμά της, η ίδια κοπέλα δυσανασχετούσε για κάποιον «που καθυστερούσε», οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. καταλήγουν ότι τα μεγάλα κεφάλια της υπόθεσης θα διέτασσαν την επίθεση Κυριακή 18 Ιανουαρίου, μόλις επτά ημέρες πριν από τη διενέργεια των εκλογών…

Η στενή συνεργασία ποινικών-τρομοκρατών

Η «Αττική free press» αποκάλυψε στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου τη στενή συνεργασία ποινικών-τρομοκρατών, δίνοντας το περίγραμμα της ομάδας, που θα χτυπούσε τις φυλακές. Και τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται λίγες ημέρες μετά, ιδιαίτερα μέσα από τις πρώτες συλλήψεις.Σημειωνόταν ότι η ομάδα κρούσης θα αποτελείτο από τον Χριστόδουλο Ξηρό, ποινικούς και ασύλληπτους των πυρήνων. Ήδη, με τις συλλήψεις των δύο άμεσων συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού, του 54χρονου απότακτου αστυνομικού των ΕΚΑΜ και του 37χρονου Αλβανού, που θεωρείται ότι ανήκει στον κύκλο του πρώην φρουρού του Νόμου, αποδεικνύεται η συνεργασία ποινικών- τρομοκρατών, που «υπογράφηκε» μέσα στις φυλακές!

Στον Κορυδαλλό «υπογράφηκε» η συμφωνία

Εκεί γνωρίστηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, και έθεσαν τα «θεμέλια της συνεργασίας», ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο έγκλειστος, τότε, πρώην Εκαμίτης, ο σκληρός βαρυποινίτης, μέλη των Πυρήνων και ο 37χρονος Αλβανός, ο οποίος νοίκιασε τη γιάφκα της Αναβύσσου ως «Θεοχάρης Χρυσάκης»!Όταν η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έφθασε, στις 3 Ιανουαρίου, στη γιάφκα του Ξηρού στην Ανάβυσσο, πληροφορήθηκε για την τακτική παρουσία ενός ατόμου, που είχε εμφανισθεί ως «Θεοχάρης Χρυσσάκης» από την Κρήτη, ντυμένος με στολή υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού!

Ο άγνωστος, που αποκάλυψε τα στοιχεία του… Θεοχάρη

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο η αντιτρομοκρατική έδωσε σάρκα και οστά στο φάντασμα του ψευδώνυμου. Ένας άγνωστος ήταν αυτός, που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. να αντιληφθεί ποιος ήταν ο ενοικιαστής της γιάφκας στην Ανάβυσσο.Στην ογκώδη δικογραφία, που βρίσκεται στα χέρια των δικαστικών λειτουργών, αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής καταθέτει γι’ αυτόν, που αποκάλυψε την ταυτότητα του «Θεοχάρη»:

Αστυνομικός: «Στις 9-1-2015 άγνωστος τηλεφώνησε στο 1014 και είπε: «Άκουσε καλά. Ο Θεοχάρης που λένε τα κανάλια ότι νοίκιασε το σπίτι του Ξηρού στην Ανάβυσσο είναι Αλβανός και λέγεται Χάρης Κ… και είναι 40 χρόνων. Ψάξτε να τον βρείτε». Έκλεισε το τηλέφωνο πριν προλάβω να του κάνω διευκρινιστικές ερωτήσεις».

Στη συνέχεια οι αρχές επέδειξαν φωτογραφίες στον άνθρωπο που εισέπραττε το ενοίκιο της γιάφκας για λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Εκείνος αναγνώρισε τον κατηγορούμενο: «Από τις φωτογραφίες που μου επιδεικνύετε (είναι του Κ…) αναγνωρίζω το άτομο που μου συστήθηκε ως Χάρης Χρυσάκης , από τον οποίο παραλάμβανα στο φαρμακείο το ενοίκιο για το σπίτι της Αναβύσσου».

Ποιος είναι ο απότακτος αστυνομικός

Μόνιμος συνεργάτης βαρυποινίτη, από τα τέλη της περασμένης δεκαετίας, εμφανίζεται ο 54χρονος πρώην αστυνομικός των ΕΚΑΜ, που συνελήφθη ως προμηθευτής οπλισμού του Χριστόδουλου Ξηρού.Τα όπλα, λένε οι πληροφορίες, φέρεται να προέρχονται από την Αλβανία με την μεσολάβηση άλλου βαρυποινίτη, κατηγορούμενου και για πολύκροτη απαγωγή.Ο 54χρονος είχε αποταχθεί από την Αστυνομία, γιατί είχε εμπλακεί σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας. Τον Ιούνιο του 2002 μετέφερε μαρμάρινη πλάκα με παράσταση της θεάς Αρτέμιδος και μαρμάρινο κεφάλι άνδρα.Το 2013 επίσης κατηγορήθηκε για υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων (του είχε δοθεί αναστολή εκτέλεσης ποινής σε επταετή φυλάκιση και ήταν ελεύθερος).

Ήταν στην ομάδα που έχασε τη 17Ν στη Λουίζης Ριανκούρ!

Πληροφορία απίστευτηαναφέρει ότι ωςΕκαμίτης ο 54χρονος συλληφθείς τον Απρίλιο του 1992 ήταν ανάμεσα στην ομάδα της ΕΚΑΜ, η οποία έχασε πέντε μέλη της 17Ν, ανάμεσά τους και τον Χριστόδουλο Ξηρό (!), στο γνωστό φιάσκο της οδού ΛουίζηςΡιανκούρ! Είκοσι τρία χρόνια αργότερα βρίσκεται δίπλα του, συγκατηγορούμενος για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και πλήθος άλλων αδικημάτων, που επισύρουν βαρύτατες ποινές.

Ποιος είναι ο Χάρυ Κ…

Ο 37χρονος Αλβανός είχε έλθει στη χώρα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Κατηγορήθηκε για ληστεία, για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά και για πράξεις αθλητικής βίας. Φέρεται να στρατολογήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού από τους ποινικούς. Το τελευταίο χρονικό διάστημα εργαζόταν ως… αγρότης σε έκταση, που διατηρούσε ο 54χρονος πρώην άνδρας των ΕΚΑΜ στην Αρεόπολη της Μάνης.Πιστεύεται ότι πέρα από τη γιάφκα της Αναβύσσου έχει νοικιάσει και άλλα κρησφύγετα. Η ΕΛ.ΑΣ. ζητά από τους εισαγγελείς να δοθούν οι φωτογραφίες του στη δημοσιότητα για την αναγνώρισή του από πιθανούς ιδιοκτήτες σπιτιών.

Ανθρωποκυνηγητό για τον «Γιώργο με τους δύο γεμιστήρες»

Μεγάλο μέρος των δυνάμεών της έχει ρίξει η Αστυνομία στο να πληροφορηθεί ποιος είναι ο μυστηριώδης «Γιώργος», που αναφέρεται στο σχεδιάγραμμα της επίθεσης ότι θα κρατούσε καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες.Γνωρίζουν οι αστυνομικοί ότι ο ρόλος του ήταν ο πιο σημαντικός στην ομάδα κρούσης. Πιστεύουν ότι είναι συνεργάτης του Ξηρού εδώ και καιρό και έμαθε απ’ αυτόν κατασκευή βομβών.Πιθανότατα σ’ αυτόν ανήκει το δεύτερο DNA, που έχει βρεθεί στο φάκελο-βόμβα, τον οποίο απέστειλε ο Χριστόδουλος Ξηρός στον διοικητή του Τμήματος της Ιτέας με αφορμή το βίαιο θάνατο από σωφρονιστικούς του βαρυποινίτη ΙλίαΚορέλι, ο οποίος είχε κατασφάξει συνάδελφό τους.Την απόπειρα μαζικής δολοφονίας ανέλαβαν με προκήρυξη οι Πυρήνες, ενώ η Αστυνομία βρήκε στον ανέπαφο μηχανισμό γενετικό υλικό του Ξηρού, αλλά και ένα ακόμη, που δεν έχει ως τώρα ταυτοποιήσει…

Keywords
Τυχαία Θέματα