Μετρήσεις κύφωσης και σκολίωσης

Ο δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες του, που απαρτίζουν την Ομάδα Σκολίωσης - Κύφωσης, προσέφεραν Δωρεάν μετρήσεις κύφωσης και σκολίωσης στους μαθητές καθώς και στους γονείς τους, στο πλαίσιο του προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης.

Η εξέταση έγινε σε μαθητές 5ης & 6ης Δημοτικού και σε

μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου. Παράλληλα στην ειδική εξέταση υπεβλήθησαν και οι γονείς – κηδεμόνες, καθώς και άλλοι δημότες που είχαν κάποιον πόνο στην σπονδυλική τους στήλη.

Οι εξετάσεις διήρκεσαν 8 ημέρες, και πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγίου Κωνσταντίνου (Αγίου Κωνσταντίνου 7). Συνολικά εξετάστηκαν 326 άτομα, από τα οποία το μεγαλύτερο ποσοστό είχε πρόβλημα κύφωσης και κυρίως τα παιδιά.

Πρόθεση του Συλλόγου αλλά και του δήμου είναι η επανάληψη των προληπτικών εξετάσεων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ακόμη περισσότερα άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 210 9706347.

Keywords
Τυχαία Θέματα