Σημαντική η απώλεια του Πρίντεζη

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στη δύσκολη αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Σιένα στην Ιταλία. Ο διεθνής μπασκεμπολίστας ένιωσε έντονους πόνους στη μέση στην προπόνηση της Τρίτης και αποκλείστηκε από την αποστολή.

«Είναι σημαντική απώλεια του Πρίντεζη καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι αριθμοί που μας δίνει στο παρκέ είναι συγκεκριμένοι ενώ μας δίνει και πάρα πολύ ενέργεια», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού,

Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναφερόμενος γενικότερα στους τραυματισμούς, δήλωσε: «Οι τραυματισμοί, όμως, είναι μέσα στον αθλητισμό και στο μπάσκετ με τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κόπωση από τα πολλά ταξίδια είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Σιένα, τόνισε: «Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε αντιδράσει λάθος στη ζώνη της Σιένα. Στο πρώτο ματς είχαμε βρεθεί στο +5 35’’ πριν το τέλος, αλλά έγιναν τελικά τρομερά πράγματα για να χάσουμε. Έχουν αλλάξει πολλά καθώς έχουν περάσει δύο μήνες από τότε.

Η Σιένα δεν έχει τον Χάκετ που είναι τραυματίας. Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν είναι στην ίδια φόρμα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και αυτό είναι λογικό. Το θέμα είναι να περάσεις αλώβητος από παιχνίδια όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα