Μεταρρυθμίσεις στη διοίκηση ζήτησε ο Μπουτάρης από το συνέδριο της «Δράσης»

Ολοκληρώθηκε σήμερα το ανοιχτό συνέδριο της «Δράσης», με την παρουσίαση των τριών τομέων εργασίας (κοινωνική πολιτική, επιχειρηματικότητα και περιβάλλον) και τις παρουσιάσεις των δημάρχων Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τις ψηφοφορίες για τα όργανα και τις αρμοδιότητες που θα καθορίσουν το πλαίσιο του επόμενου συνεδρίου.

Στον χαιρετισμό του στο Συνέδριο της «Δράσης», όπου παραβρέθηκε ως φίλος, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ότι «δεν έχει αλλάξει το κλίμα για

την Ελλάδα, εξακολουθούν να μας θεωρούν άχρηστους», υπογραμμίζοντας ότι «χωρίς μεταρρυθμίσεις στη διοικητική δομή του κράτους, στη φορολογία και στη Δικαιοσύνη τίποτα δεν πρόκειται να προχωρήσει».

«Στον δήμο Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε, «το σημαντικό χαρακτηριστικό των στελεχών είναι ότι δεν προέρχονται από κόμματα, είναι νέοι άνθρωποι και ικανοί».

Ο κ. Καμίνης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή της «Δράσης» στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας και αναφερόμενος στο αντικείμενο του συνεδρίου, σημείωσε ότι η κρίση έχει πλέον αναδείξει την αναγκαιότητα να φτιαχτεί το μέτωπο του αυτονόητου, της κοινής λογικής, κάτι που λείπει και από τον πολιτικό και κοινωνικό πολιτισμό στη χώρα μας. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι η πρώτη μεταρρύθμιση στη χώρα είναι η εφαρμογή των νόμων.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα