Μεταγραφικό κτύπημα με Χάρα και Νέτο θέλει ο Ολυμπιακός

Μεταγραφική φνιδιαστικό χτύπημα επιχειρεί ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με την Μπενφίκα προκειμένου να αποκτήσουν τον Φράνκο Ντανιέλ Χάρα.

Σε επαφές με την Μπενφίκα προκειμένου να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό της ομάδας της Λισσαβόνας, Φράνκο Ντανιέλ Χάρα, είναι ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον 27χρονο (15/7/1988) διεθνή άσο που έχει 4 συμμετοχές και 1 γκολ

στην Εθνική Αργεντινής.

Η Μπενφίκα απέκτησε τον Ιούλιο του 2010 τον Χάρα, ο οποίος μετράει συνολικά 47 ματς (2008 αγωνιστικά λεπτά), με 11 γκολ και 4 ασίστ, με την φανέλα των «Αετών». Ενδιάμεσα ο Αργεντίνος κυνηγός αγωνίστηκε δανεικός στην Γρανάδα (2011-12, 35 ματς – 3 γκολ, 7 ασίστ), την Σαν Λορέντσο (2012-13, 26 παιχνίδια – 2 γκολ) και την Εστουδιάντες (2013-14, 23 συμμετοχές – 4 γκολ, 2 ασίστ).

Ο Χάρα αγωνίζεται κυρίως ως περιφερειακός, έχοντας ταχύτητα καλή του τεχνική. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό ο Χάρα είναι επιλογή του Βίτορ Περέιρα.

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός κινείται και για την απόκτηση του Λουίς Νέτο, του 27χρονου στόπερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μια υπόθεση που θεωρείται και είναι δύσκολη καθώς πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία της Ζενίτ με την Βερόνα για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Ο Ολυμπιακός κινείται για να αποκτήσει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή και αυτό ίσως είναι το «όπλο» του στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα