Μέσι, Μαγεία, Μπάρτσα, 3-0

Μαγεία Μπάρτσα και Μέσι χθες στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπάγερν την οποία διέλυσαν με 3-0, ενώ οι Βαυαροί γλίτωσαν σε πολλές ακόμα φάσεις να δεχθούν γκολ, έχοντας σε καλή ημέρα τον Νόιερ. Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μέσι, ειδικά το δεύτερο ήταν εκπληκτικό, και το ένα του Νεϊμάρ φέρνουν την Μπαρτσελόνα με το ένα πόδι στον τελικό του Βερολίνου, καθώς αυτή η Μπάγερν δύσκολα θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση στη ρεβάνς σε μια εβδομάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την

Μπαρτσελόνα να παίρνει αμέσως τα ηνία του και να κλείνει τη Μπάγερν, που είχε τις μεγάλες απουσίες των Ρόμπεν και Ριμπερί, στην περιοχή της. Οι ομάδα της Καταλονίας προσπαθούσε να βρει διάδρομο προς την εστία του Νόιερ κ αι τα κατάφερε όμως βρήκε απέναντί της τον Γερμανό τερματοφύλακα που σταμάτησε τον Σουάρες αρχικά και στη συνέχεια τον Ντάνι Άλβες, σε τετ α τετ.

Μοναδική απάντηση της Μπάγερν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος σε γύρισμα του Μίλερ δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα.

Τελικά στο 77΄ο Μέσι έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» της γερμανικής άμυνας, όταν με ωραίες προσποιήσεις και σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά της εστίας του Νόιερ. Πριν προλάβει να συνέλθει η Μπάγερν δέχθηκε και δεύτερο γκολ και πάλι από τον Μέσι στο 80΄. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέρασε σαν αέρας τον Μπόατεγκ που έπεσε καθώς δεν μπόρεσε να στρίψει προς την πλευρά που πήγαινε ο κοντόσωμος μέσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος με άψογο σήκωμα της μπάλας πάνω από τον εξερχόμενο Νόιερ την έστειλε στα δίχτυα.

Το τελικό 3-0 ήταν δημιουργία Μέσι και εκτέλεσι Νεϊμάρ. Ο Αργεντινός με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Βραζιλιάνο που προχώρησε μόνος απέναντι στον Νόιερ και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γερμανό τερματοφύλακα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Κίτρινες: Ντάνι Άλβες, Νεϊμάρ, Πικέ – Τσάμπι Αλόνσο, Μπενάτια, Μπερνάτ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο (89΄ Μπάρτρα), Άλμπα, Ντάνι Άλβες, Ράκιτιτς (82΄ Τσάβι), Μπουσκέτς, Ινιέστα (87΄ Ραφίνια), Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Μπενάτια, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σβαϊνστάιγκερ, Λεβαντόφσκι, Μίλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα