«Με την καρδιά βλέπεις πάντα καλύτερα…»

Μία δραματουργική επεξεργασία του διαχρονικού, ανεκτίμητου έργου του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ «Ο μικρός πρίγκιπας» θα παρουσιάσει ο Στράτος Τζώρτζογλου, για φιλανθρωπικούς σκοπούς στον δήμο Μεγάρων.

Το κλασσικό κείμενο έχει μετατραπεί από την Τζένη Κοσμίδου, σε ένα ιδιαίτερο αφηγηματικό μονόλογο που δίνει στον θεατή όλη την ιστορία του μικρού πρίγκιπα μέσα από τα μάτια του πιλότου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί αυτό το τόσο ιδιαίτερο έργο έχοντας στο πλευρό του την Παιδική Χορωδία του Δήμου Μεγάρων και την χορωδία Γκρουπέτο.

Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό

χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του καταστήματος αλληλεγγύης και της τράπεζας αγάπης της τοπικής εκκλησίας με τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο έχει διάθεση να δωρίσει κάποιος.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι διοργανωτές της εκδήλωσης, δήμος Μεγάρων και ΔΗΚΕΔΗΜΕ κάνουν ανοιχτή πρόσκληση – έκκληση σε όλους να συνεισφέρουν δωρίζοντας ο καθένας οτιδήποτε είναι σε θέση.

Ο γνωστός ηθοποιός με τη σειρά του απευθυνόμενος στο κοινό που θα προσέλθει στην παράσταση, τόνισε: «Οι Έλληνες πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κρίση σαν γροθιά προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί από το δικό του μετερίζι».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα: 19:00 στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγάρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα