Με τη «βούλα» η στήριξη ΔΗΜΑΡ σε Καμίνη

Τετ-α-τετ στο δημαρχείο της Αθήνας είχαν σήμερα (Πέμπτη) ο Φώτης Κουβέλης με τον Γιάννη Καμίνη. Μετά τη συνάντησή τους, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε τη στήριξη του κόμματός του στον δήμαρχο Αθηναίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως

είπε ο κ. Κουβέλης, η επίσκεψή του στο δημαρχείο της Αθήνας «είναι μία πράξη η οποία θέλει να καταδείξει την αμέριστη συμπαράστασή μας στον κ. Καμίνη, στους συνεργάτες του και στο αυτοδιοικητικό του ψηφοδέλτιο». Όπως τόνισε στις δηλώσεις του, «ο κ. Καμίνης και το δημοτικό συμβούλιο υπηρέτησαν την αντίληψη «ης χειραφετημένης και ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρετεί και το κόμμα του».

Ο δήμαρχος Αθηναίων απέσπασε τα εύσημα του κ. Κουβέλη για το μέχρι στιγμής έργο του. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι κατάφερε να νοικοκυρέψει την πόλη, να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και να ορθώσει ανάστημα σε όσους θέλουν να εκφασίζουν τη ζωή στην Αθήνα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την επίσκεψή του και την ευκαιρία να τον ενημερώσει για τα μελλοντικά σχέδια σχετικά με το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα για την Αθήνα.

Αύριο ο Γιώργος Καμίνης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Δράσης Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα