Με στόχο βαθμό ή βαθμούς ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στην Άρσεναλ

Παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, δίνει απόψε (21:45, ΟΤΕ Sport 2) στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φύγουν από το «Emirates» τουλάχιστον με

έναν βαθμό στις αποσκευές τους, όμως από την άλλη πλευρά και η Άρσεναλ, μετά την ήττα από την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, βλέπει το παιχνίδι ως αγώνα «ζωής ή θανάτου».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι ο Ντομίνγκεζ που δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ οι έντεκα που αναμένεται να επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα θα είναι οι Ρομπέρτο, Σιόβας, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι , Πάρντο, Σεμπά, Φορτούνη, Ιντέγε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του γηπέδου της Άρσεναλ θα βρεθούν περισσότεροι από 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά απουσίας θα έχει και η Άρσεναλ, καθώς ο Βενγκέρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ζιρού και τους τραυματίες Φλαμινί, Αρτέτα, Ροσίτσκι και Γουίλσιρ.

*Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερν υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μόναχο.

Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπαρτσελόνα – Λεβερκούζεν

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Ρόμα

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Αρσεναλ – Ολυμπιακός

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ντιναμό Κιέβου

Πόρτο – Τσέλσι

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιόν – Βαλένθια

Ζενίτ Αγ.Πετρ. – Γάνδη

Keywords
Τυχαία Θέματα