Με καθυστέρηση μίας ώρας τα θέματα της Φυσικής

Με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας ξεκίνησαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Φυσικής στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης. Όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Παιδείας, σε περίπου 15 εξεταστικά κέντρα του Βορείου Αιγαίου, σε μία άσκηση στη Φυσική υπήρχε ένα σχήμα (όχημα)

το οποίο κατά την εκτύπωση δεν φαινόταν καλά με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν ορισμένοι υποψήφιοι, οπότε στάλθηκαν ξανά από την αρχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα θέματα στη Φυσική ήταν δύσκολα, απαιτητικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν διαφαίνονται προβλήματα ή ασάφειες.

Δείτε εδώ τα θέματα της φυσικής.

Τον «Κρητικό» του Σολωμού κλήθηκαν να αναλύσουν οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

Δείτε εδώ τα θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή με τέσσερα ακόμη μαθήματα κατεύθυνσης: Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, Χημεία – Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Keywords
Τυχαία Θέματα