«Ματιές η «Γιούβε» σε Μανωλά, δίνει τα 12 εκατ.»

Μία είδηση που εφόσον ισχύει, αποτελεί, αναμφισβήτητα, σημαντικό θέμα για τον Ολυμπιακό φιλοξενείται σε ελβετική ιστοσελίδα ιστοσελίδα που ασχολείται με μεταγραφές.

Τι ακριβώς αναφέρει το σάιτ, «infoticker.ch»; Η απάντηση είναι απλή… Η Γιουβέντους εξετάζει την προοπτική απόκτησής του Κώστα Μανωλά με δεδομένο πως ο Αντρέα Μπαρτσάλι είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη «βέκια σινιόρα».

Όπως

αναφέρει το ρεπορτάζ που παρουσιάζεται στην εν λόγω ιστοσελίδα ως αποκλειστικό, ρίχνει ματιές στον Μανωλά τονίζοντας, μάλιστα, πως είναι εφικτή η απόκτησή του αμυντικού του Ολυμπιακού με το ποσό των 12 εκατ. ευρώ. Τονίζεται πως ο 22χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016, ενώ υπογραμμίζεται χωρίς να δίνεται ιδιαίτερη έκταση στο θέμα πως η «Γιούβε» βλέπει και τον Ματς Χούμελζ της Ντόρτμουντ.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως στον αυριανό (2/4) ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, η Τζένοα θα ΄χει άνθρωπο στις εξέδρες του Καραϊσκάκη για περάσει από κόσκινο παίκτης του Ολυμπιακού. Να θυμίσουμε πως η ιταλική ομάδα έχει πάρει το καλοκαίρι τον Γιάννη Φετφατζίδη από τους Πειραιώτες, ενώ το όνομα της έχει γραφτεί για τον Μανωλά, αλλά και τον Σάμαρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα