Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον γκανέζο αμυντικό του Πλατανιά

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά σταδιακά οι μεταγραφικές αναζητήσεις θα μπαίνουν στην καθημερινότητά μας. Πόσο μάλλον όταν αυτές τροφοδοτούνται από δημοσιεύματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται το ρεπορτάζ έγκυρης αθλητικής ιστοσελίδας της Γκάνας, σύμφωνα με το οποίο στο παιχνίδι της Δευτέρας μεταξύ της Ξάνθης και του Πλατανιά οι Ερυθρόλευκοι τσέκαραν τον Σαμουέλ Ινκούμ.

Ο γκανέζος

αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση την οποία συνδύασε και με μια ασίστ. «Για μένα ο Πλατανιάς έρχεται πρώτος. Στο μέλλον θα δούμε», ήταν η ολιγόλογη δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή που συνοδεύει το δημοσίευμα.

Ο Ινκούμ αγωνίζεται στην ομάδα της Κρήτης ως δανεικός από την Ντνίπρο, στην οποία κανονικά πρέπει να επιστρέψει το καλοκαίρι. Αυτά όμως θεωρητικά, αφού είναι πολύ πιθανό να τον παραχωρήσουν σε κάποια άλλη ομάδα, καθώς δεν τον θεωρούν εντός πλάνων. Πάντως οι συμπατριώτες του εμπλέκουν και άλλες ομάδες στην υπόθεση, τονίζοντας πως ενδιαφέρον έχουν δείξει για την περίπτωσή του τόσο η Γουέστ Χαμ, όσο και η Λιόν.

ΠΗΓΗ:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα