Μαρτυρία-φωτιά για την τραγωδία της Αίγινας: «Νεαροί επέβαιναν στο ταχύπλοο»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μία νέα μαρτυρία, αλλάζει τα δεδομένα στο ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας. Κι αυτό γιατί ένας άνθρωπος που ήταν παρών τη στιγμή της τραγωδίας, ο Γιώργος Λαμπρακόπουλος με δηλώσεις του στον Ελ. Τύπο αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία.

Ο παραπάνω νεαρός επέβαινε στη λάντζα που χτυπήθηκε από το ταχύπλοο μαζί με τον 16χρονο αδερφό του και τον φίλο του Τάσο Σιδέρη.

Ο Λαμπρακόπουλος περιέγραψε σοκαριστικές λεπτομέρειες για το περιστατικό, ενώ υποστήριξε ότι

πάνω στο ταχύπλοο είδε μόνο ένα νεαρό ζευγάρι. Σημειωτέον ότι ο χειριστής του ταχύπλοου ισχυρίζεται ότι στο σκάφος του επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και μια γυναίκα 65 ετών.

«Ήμασταν στο νερό 20 λεπτά, έβλεπα δίπλα μου το κοριτσάκι να είναι μπρούμυτα στο νερό έχοντας χάσει τη ζωή του», θυμάται ο Λαμπρακόπουλος και προσθέτει: «αυτοί που ήταν τελικά στο ταχύπλοο, αν είχαν πετάξει έστω μια πετσέτα, ένα δείγμα – βοήθειας, μπορεί να μην είχαμε τέσσερις νεκρούς».

Τι είπε για το ζευγάρι στο ταχύπλοο

«Έτσι όπως τον έψαχνα (σ.σ. τον αδελφό του), ρίχνω μια πολύ γρήγορη μάτια και βλέπω έναν άνδρα και μια γυναίκα. Όχι ηλικιωμένους. Επειδή όμως έψαχνα τον αδελφό μου και επειδή ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μας παρατήσει και θα γίνει όλο αυτό που γίνεται τώρα -να ψάχνουμε να βρούμε ποιοι ήταν πάνω-, δεν έδωσα σημασία στα χαρακτηριστικά τους και συνέχισα να ψάχνω τον αδελφό μου, ο οποίος βγήκε στην επιφάνεια περίπου μετά από ένα λεπτό. Εκεί εγώ ησύχασα, του είπα ότι όλα είναι καλά και να πάει κοντά στο φίλο μου. Εμένα μου είχαν βγει οι ώμοι, δεν μπορούσα να κολυμπήσω με τα χέρια».

Το άρθρο Μαρτυρία-φωτιά για την τραγωδία της Αίγινας: «Νεαροί επέβαιναν στο ταχύπλοο» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα