Μαρούσι: Το πάρτι της Μαρίνας Πατούλη ένωσε τη σόουμπιζ με την πολιτική

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα υπερπολυτελές πάρτι διοργάνωσε η εντυπωσιακή και άκρως γοητευτική σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη για την ονομαστική της εορτή στις 17 Ιουλίου, με καλεσμένους πάνω από 500 άτομα, από το χώρο της πολιτικής, της μουσικής, της μόδας και της αυτοδιοίκησης.

Ως γνωστόν ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αμαρουσίου και η σύζυγος του Μαρίνα έχουν πολλούς φίλους, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα κοινά, διότι η κα Πατούλη εξελέγη πρώτη σε σταυρούς

δημοτική σύμβουλος (911 ψήφους) στο γειτονικό δήμο Πεύκης Λυκόβρυσης με το συνδυασμό του κ. Μαυρίδη.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Espresso», η Μαρίνα κέντρισε τα βλέμμα όλων, φορώντας ένα στράπλες σμαραγδί φόρεμα με φουρό και υπέρλαμπρο, κεντημένο με πέτρες, μπούστο, ίδιας απόχρωσης σκιά στα μάτια και εντυπωσιακά κοσμήματα, ξεχωρίζοντας απ’ όλες τις άλλες κυρίες που βρέθηκαν στο πάρτι. Εμφανώς ευδιάθετη και χαμογελαστή, η εορτάζουσα υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς, από τραγουδιστές και ηθοποιούς μέχρι πολιτικούς, ενώ ο σύζυγός της την καμάρωνε διακριτικά.

Μεταξύ των καλεσμένων της ήταν ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο τέως υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Αννα Καραμανλή. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας Χρήστος Τεντόμας, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, η λαϊκή αοιδός που βάζει «φωτιά στα Σαββατόβραδα» Αντζελα Δημητρίου, αλλά και ο Σπύρος Φωκάς με τη σύζυγό του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, τους οποίους πάντρεψε πέρυσι τον Ιούνιο ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στο πάρτι δεν έλειψαν τα ενσταντανέ που συζητήθηκαν. Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης φάνηκε να διασκεδάζει και με το παραπάνω, ενώ πόζαρε στον φακό πλαισιωμένος από την εορτάζουσα και την Άννα Καραμανλή, την οποία ο απερχόμενος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης δε χαιρέτησε, επειδή είχε στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του νέου δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Το άρθρο Μαρούσι: Το πάρτι της Μαρίνας Πατούλη ένωσε τη σόουμπιζ με την πολιτική εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Αναζητήσεις
πατουλη μαρινα παρτυ
Τυχαία Θέματα