Μαϊμού-τεχνικοί της ΔΕΗ με κατσαβίδι και συσκευή μέτρησης!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Δούλευαν» με κατσαβίδι και συσκευή μέτρησης! Οι «μαϊμού-ηλεκτρολόγοι» της… ΔΕΗ αποδεικνύεται ότι είναι πάντα εδώ! Αυτή τη φορά, όμως, έπεσαν πάνω στην ΔΙΑΣ, οι παρατηρητικοί αστυνομικοί της οποίας είδαν δύο… ηλεκτρολόγους να επιβιβάζουν στο αυτοκίνητό τους υποψήφιο θύμα, με κατεύθυνση το σπίτι του «για έλεγχο του μετρητή»!

Οι δύο που συνελήφθησαν και προστίθενται σε

άλλους, ων ουκ έστιν αριθμός, έλεγαν στον ηλικιωμένο ότι «τους στέλνει» ο γιος του! Υπόσχονταν και σε αυτόν και στα άλλα θύματα ότι «είχαν λαμβάνειν» από τη ΔΕΗ χρήματα ως… επιστροφή για υψηλή χρέωση που έγινε δήθεν κατά λάθος! Στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας προέκυψε ότι οι δύο «τεχνικοί της ΔΕΗ» είχαν συστήσει ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο και είχαν ρίξει διαπιστωμένα ως τώρα στην παγίδα τους 18 συνδρομητές, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι πολύ περισσότεροι.

Ο τρόπος που δρούσαν περιελάμβανε… σεργιάνι στους δρόμους. Εντόπιζαν ηλικιωμένους, στους οποίους… έσκαγαν το παραμύθι. Ότι δηλαδή η εταιρεία είχε τροποποιήσει τα ρολόγια μέτρησης και δικαιούνταν δήθεν επιστροφή μεγάλου ποσού! Αρκεί να έβλεπαν τον μετρητή. Όταν έφθαναν στο σπίτι, ο ένας έβγαζε… κατσαβίδι, ενώ ο άλλος τριγυρνώντας στο σπίτι άρπαζε χρήματα και κοσμήματα. Άλλωστε στην κατοχή τους η αστυνομία βρήκε ένα κατσαβίδι και μια συσκευή μέτρησης!

Το άρθρο Μαϊμού-τεχνικοί της ΔΕΗ με κατσαβίδι και συσκευή μέτρησης! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα