Μάχη «ζωής και θανάτου» για ν’ αλλάξει τη μοίρα της η ΑΕΚ

Να διαψεύσει θα προσπαθήσει η ΑΕΚ όλα τα προγνωστικά και στοιχήματα που τη φέρνουν να παίζει του χρόνου σε άλλη κατηγορία αλλά και να αποδείξει σε πραγματικούς φίλους όπως τον παλαίμαχο άσο της Μίμη Παπαϊωάννου που δεν… αντέχει να τη βλέπει έτσι όπως παρουσιάζεται φέτος, ότι μπορεί…

Η Ένωση είχε μπροστά της 4 ματς που χαρακτηρίζονταν ως μάχες «ζωής και θανάτου». Στη Βέροια έκανε την αρχή και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της και να ξεφύγει

από τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Έβαλντο Λίνεν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Φουρτάδο και θα χρησιμοποιήσει βάση λογικής, στην αριστερή πλευρά της επίθεσης τον Θωμά Τσίτα. Ο Κατίδης στην κορυφή της επίθεσης με τον Φούντα στα δεξιά και  τον Κατσικοκέρη στον πάγκο.

Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει πως η εντυπωσιακή νίκη επί της Βέροιας ήταν μόνο η αρχή και αν η ΑΕΚ θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις θα πρέπει το απόλυτο, δηλαδή νίκες, στα δύο επόμενα εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Κουτρουμπής, Κοντοές, Λαγός, Κορδέρο, Φέτσης, Φούντας, Γκερέιρο, Τσίτας, Κατίδης.

Ο Λεβαδειακός προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ και οι παίκτες του Παράσχου, μετρούν 2 σερί νίκες έχοντας φτάσει στους 12 βαθμούς.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17.15 με τα ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Ξάνθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα